CANTAREATA MOARTA dupa ce a cazut de la ETAJUL 6! – Detalii infioratoare

Cântăreața Bethany-Maria Beales, în vârstă de 20 de ani, a murit după ce a căzut de la etajul clădirii în care locuia. Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a întâmplat nenorocirea.

Bethany a fost găsită moartă după ce a căzut de la etajul 19 pe o terasă deschisă care se afla la etajul 6 al clădirii în care locuia. Poliția locală susține că doi oameni, un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 38 de ani, au fost arestați. Ei au fost suspectați de crimă însă au fost eliberați ulterior. Totuși se află, în continuare, sub investigație.

”Beth a fost o persoană bună, amuzantă, loială, inteligentă, talentată și foarte frumoasă. Ea a schimbat viețile tuturor care au fost destul de norocoși să o cunoască și să fie iubiți de ea. A fost mai mult decât o fiică, nepoată, verișoară, soră vitregă, mătușă, fină și prietenă. Ea era întreaga lume pentru noi.”, a scris familia ei într-un comunicat de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.