DOLIU URIAȘ ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! A MURIT! ULTIMA OARĂ, A CÂNTAT ÎN DIRECT ÎN NOAPTEA DE REVELION

Doliu în muzica populară românească, după ce naistul Gheorghe Dumitru a încetat din viață.

Artistul a putut fi văzut, pentru ultima oară, chiar în noaptea de Revelion, live, la România TV.

Fiica artistului, copleșită de durere, a declarat că dorește să organizeze un spectacol în memoria tatălui ei – decedat fulgerător, la vârsta de doar 52 de ani -, pentru ca acesta să fie ”mândru de acolo, de sus”.

„O să îl facem mandru de noi . As vrea sa-i fac spectacol, sa-i cant toate piesele lui va fi foarte mandru de acolo de sus, nu mai am cuvinte”, a declarat fiica artistului.

Gheorghe Dumitru – căruia i se mai spunea și Gigi Naistul – a făcut parte trupa condusă de Daniel Trifu, ”Târgoveții de odinioară”.

”Suntem inmarmuriti, descumpaniti, ne zbatem pt nimic ca viata atarna de un fir de ata, suntem frunze la o bataie mai puternica plecam de aici, ca prieten vreau sa-i transmit ca va fi in suflet cate zile vom avea pe pamant”, a declarat si Daniel Trifu, potrivit informațiilor furnizate de România TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

 1. Marinică Pannduru

  Poate va fi eliberată, ca în 1944, când au venit trupele sovietice eliberatoare și ne-au scăpat de ocupația multinaționalelor austriece, franceze, italiene, anglo-americane…
  Apoi va urma naționalizarea principalelor mijloace de producție, a solului și subsolului …
  Apoi va veni… APOCALIPSA… Asta ne mai lipsea, că în rest, avem de toate!

 2. Marinică Pannduru

  Eu am comentat altă știre, cea cu Nostradamus care spunea că România va fi cucerită de o mare forță internațională dar comentariul meu a apărut la „Doliu…”
  Regret, dar în acest caz, renunț la colaborarea cu site-ul Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.