“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Dezvăluiri șocante: Netanyahu a fost avertizat cu trei zile înainte de atacul HAMAS, dar a ordonat retragerea Forțelor Armate

185060.jpg 870x489 1

Premierul Netanyahu a emis un ordin de retragere pentru armata israeliană timp de 7 ore în timpul recentului asalt al Hamas, conform unor surse citate în rapoarte, potrivit Info Wars.

Cecily Routman, liderul Fundației Evreiești Pro-Vita, susține că a citat surse guvernamentale care afirmă că retragerea a fost dispusă pentru a permite Hamas să lanseze atacul, făcând astfel posibile represalii israeliene împotriva Gaza, cu scopul de a elimina enclava palestiniană de pe hartă.

Ea susține că Israelul dispune de un serviciu de informații sofisticat și că este puțin probabil ca guvernul să nu fi fost la curent cu intențiile Hamas.

Conform spuselor lui Routman într-un interviu acordat activistei conservatoare Lauren Witzke, rabinul Chananya Weissman, care are legături cu oficiali înalte din guvernul israelian, a avertizat că forțele israeliene au primit instrucțiuni de retragere, permițând astfel teroriștilor să intre și să declanșeze violențe împotriva cetățenilor.

În plus, președintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Camera Reprezentanților SUA, Michael McCaul, a declarat că Israelul a primit avertismente din partea Egiptului cu privire la posibile acte de violență cu trei zile înainte ca Hamas să atace forțele israeliene. Aceste declarații au fost făcute după o ședință de informare cu ușile închise pentru parlamentari cu privire la criza din regiune.

“Știm că Egiptul i-a avertizat pe israelieni cu trei zile înainte că un astfel de eveniment s-ar putea întâmpla”, a declarat reporterilor republicanul Michael McCaul, după o ședință de informare cu ușile închise pentru parlamentari cu privire la criză, potrivit The Times.

“Nu vreau să intru prea mult în informații clasificate, dar a fost dat un avertisment”, a spus el.

“Israelul ca fiind cel mai sofisticat serviciu de informații din lume. Este imposibil ca guvernul să nu fi știut că acest lucru se va întâmpla”, a declarat Routman pentru activista conservatoare Lauren Witzke într-un interviu publicat sâmbătă. Routman a explicat că rabinul Chananya Weissman, care are legături cu oficiali de rang înalt din guvernul israelian, “a trimis o înștiințare în care spunea că, într-adevăr, IDF a primit ordine de retragere – atât armata, cât și forțele aeriene – șapte ore pentru a se retrage în timp ce aveau loc acele atacuri”.

“Iar acest lucru le-a permis teroriștilor să intre și să înceapă să măcelărească și să tortureze cetățenii”, a spus ea.

“Personal, cred că această situație seamănă cu o familie care ține un câine turbat în casă și apoi dă vina pe câine atunci când copilul lor este mușcat.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.