DEZVALUIRE CUTREMURATOARE ale unei cunoscute JURNALISTE:„Am fost închisă în patru pușcării, bătută și violată”(Drama din spatele imaginii de vedeta)

Cristina Țopescu a încercat să fugă din ţară în septembrie 1989, pentru a ajunge la mama ei, în Germania. Această ispravă a costat-o scump pe fosta prezentatoare, ea ajungând după gratii.

„Faptul că nu mai puteam pleca la mama mea, că nu mai eram un om liber nici din acest punct de vedere, ar mai fi fost cum ar fi fost, dar când mama mea s-a îmbolnăvit, suspectă fiind de cancer de pancreas, paharul s-a umplut de-a binelea. Având un oarecare simţ al aventurii, am hotărât că singura soluţie era, oricât de nebunească, să fug. A fost o teribilă ocazie de a cu­noaş­te pe propria piele regimul închisorilor ceau­­şiste”, a povestit fosta prezentatoare TV, citată de Jurnalul Național.

„Chiar dacă, pe perioada detenţiei, am avut şi mo­mente de disperare, deloc vizibile pentru cei care mă anchetau, am ieşit din aceste în­chi­sori mai puternică decât oricând. De-atunci ştiu că sunt un om foarte puternic, că greul îmi mobilizează resorturi interioare pe care nici nu le bănuiam. Aşa ni se întâmplă tuturor”, a adăugat Cristina Țopescu.

Ispăşirea pedepsei a durat doar 3 luni şi câteva zile şi a luat sfârşit imediat dupa Revoluţie, însă trauma condiţiilor mizere şi a abuzurilor de care a avut parte in cele 4 penitenciare în care a fost încarcerată a urmărit-o pe Cristina Ţopescu peste tot.

Aceasta declara, în urmă cu câţiva ani, că a avut parte de condiţiile de detenţie ale infractorilor şi trădătorilor de ţară, dar şi de multiple umilinţe şi insulte, printre care violul şi bătaia, care au făcut-o să îşi dea seama că este o femeie puternică.(Sursa)

VEZI SI: Scenă ȘOCANTĂ la TVR: Jurnalista Emilia Șercan A PLECAT, IN LACRIMI, din emisiune, dupa mai multe DEZVALUIRI „Sunt o impostoare”! VIDEO

VEZI SI: UMILINTA fara margini pentru o PREZENTATOARE TV din Romania chiar de Ziua Femeii. La mall, iubitul ei i-a aruncat o cafea in fata – VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.