OPRITI FOCUL!!! Mama NU VREA incinerarea! Fratele vrea insa neaparat dar Cristina Topescu nu se intelegea deloc cu el. Cine decide? Ce fac autoritatile? Unde-i sunt prietenii?

Mama Cristinei Țopescu vrea ca fiica ei să nu fie incinerată ci înmormântată, conform STIRILE KANAL D:

Familia a anunțat marți că toți cei care vor să-și ia rămas bun de la Cristina Țopescu o pot face miercuri, de la ora 14.00, la capela cimitirului Bellu. Sicriul va fi depus aici până joi dimineață, când acesta va fi transportat la Crematoriul Uman Vitan Bârzești, unde Cristina Țopescu va fi incinerată. Cel puțin așa se știa marți.

Numai că, se pare că în familia fostei jurnaliste au avut loc discuții între frații vitregi ai acesteia și mama ei, venită din Germania în această dimineață. Inițial, familia a anunțat că fosta jurnalistă va fi incinerată așa cum și-a exprimat dorința, însă se pare că Rodica Țopescu, mama Cristinei, vrea ca fiica ei să aibă parte de o înmormântare creștinească și să fie înhumată lângă tatăl ei, Cristian Țopescu. Rămâne de văzut dacă în aceste condiții, vor fi schimbate planurile inițiale ale familiei.

Vrea insa neaparat fratele sau. Iata ce putem citi la Fratele Cristinei Țopescu a pus la punct fiecare detaliu al incinerării jurnalistei de pe EVZ:

Cel care s-a ocupat îndeaproape de incinerarea Cristinei Țopescu a fost chiar fratele ei, Cristi, care a plecat de la priveghi pentru a rezolva alte treburi urgente.

Imediat după ce a plecat de la priveghi, fratele regretatei jurnaliste Cristina Țopescu a mers la primăria comunei Tunari.

Cristi Țopescu a mers să ridice certificatul de deces, act necesar pentru ceremonia de incinerare, care va avea loc mâine, la ora 13:00, la Crematoriul Vitan-Bârzești.

La priveghiul Cristinei Ţopescu au venit rude ale regretatei jurnaliste, colegi de breaslă, dar şi prietenii apropiaţi ai acesteia. Cristina Țopescu s-a stins din viață la vârsta de doar 59 de ani, singură în casă, alături doar de câinii ei, informează Spy News.

Dar Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele Cristi, relaţia dintre ei fiind una rece. Conform WOWbiz:

Cristina Ţopescu nu se înţelegea deloc cu fratele Cristi, după cum reiese dintr-un interviu din 2011. Atunci, Cristi a devenit tată pentru prima oară, soţia sa, Raluca, născându-l pe Noah. Ulterior, a mai apărut un fiu, Lucas. Lângă proaspeţii părinţi s-a aflat şi Cristian Ţopescu, care avea 73 de ani şi devenea bunic pentru prima oară. „Suntem o familie liniştită. Sora lui Cristi este mai agitată, dar, în general, avem toţi un temperament, cum se spune, flegmatic, nu? Într-o viaţă agitată, trebuie să fim liniştiţi, ca să facem faţă.”, a declarat Cristian Ţopescu pentru revista OK!.

“Mătuşa Cristina cum a reacţionat când l-a văzut pe Noah?”, l-a întrebat reporterul pe Cristi. „Cristina şi Noah nu s-au întâlnit încă, din diverse motive. Probabil că ea o să ajungă la un moment dat pe la noi. Aşa că nu pot să vă povestesc încă despre reacţia ei.”, a mărturisit fratele Cristinei Ţopescu. Ulterior, chiar Cristina a recunoscut, tot pentru OK!, că nu a cultivat relaţia cu nepoţii ei: „Sunt o mătuşă rea, pentru că n-am reuşit să-i văd pe cei doi nepoţi ai mei de nu ştiu cât timp”.

Cristina Ţopescu nu se înţelegea cu fratele ei: „Mi-a spus că are o relație distantă și rece și cu el”

Relaţia rece dintre Cristina şi Cristi Ţopescu a fost confirmată şi de Sorin Mărcuş, un amic al celor doi: “Am încercat acum 2-3 ani să o mai scot din casă… m-a refuzat politicos…Am discutat cu fratele ei Cristi să găsim o soluție și mi-a spus că nu își mai dorește socializare si că are o relație distantă și rece și cu el… Ultima dată ne-am văzut la îmormântarea tatălui ei și am vorbit un pic…Ultimul mesaj i l-am dat în noiembrie anul trecut și nu mi-a răspuns…Singurătatea, depresia ucid… Drum bun suflet drag…”. Mai mult, surse care au fost duminică seara la casa vedetei din Tunari au susținut varianta că Cristina Țopescu nu prea era apropiată de familie, susţinând că avea o relație rece cu fratele ei. ”La fața locului, pentru a asista la cercetarea făcute de anchetatori a asistat și Cristi Țopescu, frate de tată cu Cristina”, au dezvăluit vecinii vedetei. Aceleași surse au vorbit și despre faptul că bărbatul a preferat să fie discret și să stea mai mult în spatele ușilor închise. De altfel, el le-ar fi mărturisit polițiștilor că nu mai avea de multă vreme o legătură cu sora lui, că ar fi existat multe neînțelegeri între ei, iar ele au condus la o ruptură.

Mai mult, fratele Cristinei Țopescu ar fi declarat că el și ziarista nu s-ar fi sunat nici de Sărbătorile acestea, dar nici cu alte ocazii legate de evenimente din familie de ani de zile. Cu toate acestea, și-a îndrăgit sora, dar a ales, pentru a evita conflictele, să fie departe de ea. În plus, Cristi s-a ocupat de formalităţile care au ţinut de incinerarea de la crematoriul din Vitan-Bîrzești. Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală. Cristian Ţopescu a avut trei copii, din trei căsnicii diferite, pe Cristina, Cristi şi Sebastian.

Iata si comentariul fratelui acelas postat la APEL CRESTIN: N-o ardeti pe Cristina ca pe sobolani!:

Autoritatile trebuie sa intervina! Altfel trebuie ca auroritatile sa fie chemate in instanta, sa raspunda! Mama raposatei i-a dat viata pe pamant, nu frate-su!

Trebuie sa existe ceva, legea sa-si spuna cuvantul. Mai ruda de gradul 1 decat mama nu exista. „PERSONALITATILE”, unde-s personalitatile care ziceau ca l-au iubit nespus pe Cristian Topescu langa care mama raposatei doreste sa-si ingroape fiica? Trebuie scos la inaintare CTP (pt ipocrizie) care se dadea de ceasul mortii ca ce a suferit ea de la Antena 3 sau psd (a „stors” pana si din acesasta moarte puncte ca sa-i iasa lui pasenta pro-americana si anti psd). Unde-i acuma CTP sa o apere cu adevarat daca a tinut la ea si tatal ei?

Trebuie sa se intervina urgent, sa se faca ceva. Miza publica e imensa. Ar fi un exemplu grozav pt societate daca s-ar intoarce lucrurile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.