SOCANT! Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: ”Să moară cu câinii ei!”

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o lume întreagă. Regretata jurnalistă s-a stins la vârsta de 59 de ani, alături de cele mai importante ființe din viața ei, câinii pe care i-a îngrijit cu atâta dragoste. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit după circa trei săptămâni, iar în tot acest timp nu a căutat-o nimeni.

Vecina și prietena Cristinei Țopescu, cea care a găsit-o pe fosta jurnalistă moartă în casă, a făcut o serie de dezvăluiri nemaiștiute din ultima perioadă de viață a acesteia. Cele două femei erau foarte apropiate, iar vecina jurnalistei a fost martora unor scene îngrozitoare.

Prietena Cristinei Țopescu a povestit un episod șocant
Întâmplarea se pare că a marcat-o destul de tare pe fosta jurnalistă. Episodul s-a petrecut la scurt timp după moartea tatălui său, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în luna mai 2018.

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în …. mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia.

Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, a început să plângă. ”Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus aceasta.

Cristina Țopescu, s-a retras din televiziune în aprilie 2013
Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu, grav bolnavă. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată de 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.
Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

LASA UN COMENTARIU