SOCANT! Cristina Țopescu, blestemată de o persoană apropiată: ”Să moară cu câinii ei!”

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o lume întreagă. Regretata jurnalistă s-a stins la vârsta de 59 de ani, alături de cele mai importante ființe din viața ei, câinii pe care i-a îngrijit cu atâta dragoste. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit după circa trei săptămâni, iar în tot acest timp nu a căutat-o nimeni.

Vecina și prietena Cristinei Țopescu, cea care a găsit-o pe fosta jurnalistă moartă în casă, a făcut o serie de dezvăluiri nemaiștiute din ultima perioadă de viață a acesteia. Cele două femei erau foarte apropiate, iar vecina jurnalistei a fost martora unor scene îngrozitoare.

Prietena Cristinei Țopescu a povestit un episod șocant
Întâmplarea se pare că a marcat-o destul de tare pe fosta jurnalistă. Episodul s-a petrecut la scurt timp după moartea tatălui său, celebrul comentator sportiv, Cristian Țopescu, decedat în luna mai 2018.

”Într-una din acele zile, o persoană apropiată a sunat-o și i-a prezentat condoleanțe și apoi i-a spus să o anunțe dacă are nevoie de ceva. Crezând apoi că după încheierea convorbirii, Cristina închisese telefonul a spus: ”Dă-o în …. mă-sii, să moară cu câinii ei!” Telefonul era pe masă, pe speaker, iar eu eram lângă ea”, a povestit prietena Cristinei Țopescu, care a precizat că persoana care sunase era ”foarte apropiată”, fără să vrea să dea numele acesteia.

Prietena a mărturisit că după ce Cristina a auzit înjurătura, a început să plângă. ”Îi curgeau lacrimile pe obraji, iar eu m-am dus și am îmbrățișat-o tare”, a mai spus aceasta.

Cristina Țopescu, s-a retras din televiziune în aprilie 2013
Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.

Înainte de ’89, regretata vedetă a avut o tentativă nereușită de a părăsi țara. A vrut să ajungă în Germania, la mama ei, Rodica Țopescu, grav bolnavă. Nu se înscrisese în Partidul Comunist, așa că nu i s-a mai dat voie să părăsească țara. A încercat, totuși, să ajungă la mama ei! Alături de alți 31 de fugari și o călăuză, a fost prinsă însă exact pe ”fâșia verde”, când mai avea puțin până la libertate. Trei luni a stat după gratii Cristina Țopescu, în mai multe penitenciare. A fost eliberată de 19 decembrie 1989 pentru că începuse Revoluția. A participat, imediat, la manifestații.
Cristina Țopescu a fost absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. Înainte de 1989, în perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista “Contemporanul”, a scris la revista “Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

În 1991, ea a revenit în televiziune, după ce a semnat un contract cu cei de la PRO TV. Ulterior, moderatoarea a devenit vedetă Prima TV, unde a lucrat timp de 12 ani. S-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar, din noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *