“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

DEZASTRU pe strazile PARISULUI in urma POTOPULUI – Dupa temperaturi record, o FURTUNA VIOLENTA cu grindina imensa a LOVIT orasul

furtunna paris

Capitala Franței a fost lovită de o puternică furtună, cu rafale de vânt violente și cu grindină. Ploaia din Paris a venit după o căldură record, cu cele mai ridicate temperaturi din ultimii 42 de ani.

Mai mulți localnici au filmat momentul în care furtuna s-a dezlănțuit vineri după-amiază, în Paris.

Furtuna a început cu rafale de vânt extrem de puternice și cu o cantatitate mare de ploaie. Grindina a provocat pagube locuitorilor capitalei franceze.

În mai multe cartiere din Paris s-au înregistrat inundații, iar mai mulți localnici au semnalat că au rămas fără curent, din cauza incidentelor produse în timpul furtunii.

Ruperea de nori s-a produs în urma unui val de caniculă care a lovit Franța și alte țări din vestul Europei. În metropolă nu s-au mai înregistrat asemenea temperaturi din 1976. Joi, chiar și la 5 dimineața erau 24 de grade Celsius. Temperaturile au depășit 36 de grade în timpul zilei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.