“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Detalii înfiorătoare din ancheta doctoriței care și-a aruncat bebelușul de la etaj: bătută și încuiată în casă

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul tragediei de la Iași când o doctoriță și-a aruncat bebelușul pe geam de la etajul al treilea, apoi a sărit și ea pentru a se salva din calea incendiului care izbucnise în casă. Vecinii familiei spun că tânăra era abuzată de soț și încuiată în casă.

incediu mama

Anchetatorii au o misiune dificilă în acest dosar. Trebuie să stabilească împrejurările care au condus la nenorocirea din data de 10 ianuarie. Mai mult decât atât, trebuie stabilită și sursa incendiului, dar și de ce femeia a ales varianta extremă de a sări de la fereastră împreună cu bebelușul său în vârstă de 5 luni.

În același, vecinii sunt cei mai importanți martori în acest caz. Locatarii au povestit pentru Observator News că tânăra doctoriță era bătută frecvent de soț și chiar încuiată în casă.

„Când au venit pompierii, era încuiată şi uşa la dormitor. Ea nu a putut să iasă din dormitor, de asta a aruncat şi copilul, s-a aruncat şi ea. Nu avea altă ieşire! O încuia de foarte multe ori în casă, ea plângea. Ea era foarte legată de el şi foarte mult l-a iubit, dar el era de o răutate ieşită din comun!”, a povestit o vecină.

Aceasta a precizat că de multe ori doctorița a cerut ajutor la ușile lor, mărturisind că este bătută de soț. „Ea săraca disperată a zis: “primiţi-mă, primiţi-mă” că uite soţul meu mă bate”, a spus femeia despre conflictele care existau întrei cei doi soți.

Mălina,în vârstă de 30 de ani, este medic rezident la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, și se căsătorise cu Lucian Pâslaru, inginer şi absolvent de Politehnică, de un an şi jumătate. Din apartamentul acestora, susțin vecinii, se auzeau certuri frecvent, însă se pare că de fiecare dată femeia îl ierta.

Copilul nu a avut nicio șansă

Un alt amănunt tulburător în acest caz este legat de sfârșitul copilului. Conform sursei citate, în urma căderii de la etaj, băiețelul a suferit traumatisme extrem de grave. Hainele şi plapuma în care a fost înfăşurat de mama sa nu au atenuat deloc impactul cu solul.

„Aceste obiecte moi nu au reuşit să atenueze cu nimic leziunile produse corpului victime”, a precizat Călin Scripcaru – medic legist

Bebeluşul a fost internat în stare critică la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi. Potrivit medicilor, el avea un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism la nivelul coloanei şi o contuzie toraco-abdominală. A necesitat resuscitarea după ce a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, în noaptea ce a urmat copilul a murit.

Femeia, în stare gravă

Femeia este în continuare în stare gravă, internată la Chirurgie Plastică, cu arsuri de gradul al II-lea pe 12% din suprafața corpului, pe piept și mâna dreaptă. „Pacienta a suferit o fractură complexă de bazin, fractură complexă sacrum (n.red. – os triunghiular care face parte din bazin), fracturi costale pe partea stângă, în dreptul vertebrelor C6-C7”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.