CRIMĂ ȘOCANTĂ petrecută în urmă cu puțin timp! Un bărbat și-a ÎNJUNGHIAT SOȚIA ȘI BEBELUȘII GEMENI

Crimă terifiantă, în această dimineață, în județul Neamț.

Un bărbat din municipiul Roman și-a înjunghiat soția și gemenele de 3 luni. Una dintre fetițe a murit, cealaltă este în stare foarte gravă.

Surse ale publicației citate spun că, sâmbătă dimineață, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată și se află pe scara unui bloc de locuințe, împreună cu doi copii minori.

Pe fondul unui conflict spontan, un bărbat în vârstă de 40 de ani și-ar fi agresat soția și pe cele două fiice gemene, în vârstă de aproximativ trei luni, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

Bărbatul a fost dus la Poliție, iar cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Cele trei victime au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

„În această dimineață, în jurul orei 9, au fost transportate la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman trei victime. Dintre acestea, două fete gemene de două luni și jumătate.

Una dintre fetițe era în stop cardio-respirator, cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal, s-au aplicat manevre de resuscitare, dar, din păcate, fără răspuns.

Cea de-a doua fetiță avea plăgi înjunghiate abdominale, cu eviscerație, fiind transportată cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Sfânta Maria» din Iași.

Mama fetițelor, în vârstă de 34 de ani, nu prezintă leziuni amenințătoare de viață și se află în Compartimentul de Primire Urgențe sub supraveghere medicală”, a declarat Andreea Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *