“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALNOUTATI

DESCOPERIRE SOCANTA! Fotografii de colecție cu părintele Arsenie Boca în care ar semăna cu Liviu Dragnea

POZA BOCA

„Nimeni și nimic nu e întotdeauna ceea ce pare” – spune fostul jurnalist Vlad Mixich într-o postare pe facebook. Alături de text, două fotografii în care susține că este surprins părintele Arsenie Boca, în perioada în care fusese alungat de la mănăstire de un decret comunist. Interesant este că preotul adulat de o țară întreagă era îmbrăcat modern și purta mustață, look-ul său aducând oarecum cu cel al liderului PSD, Liviu Dragnea. Sau asta dorește să ni se imprime.

O internaută recunoaște și ea fotografia și vine cu câteva precizări suplimentare: „Poza a doua este de la iesirea de la film cu Maica Zamfira, cea alături de care a locuit peste 3 decenii, casa fiind cumpărată pe numele ambilor. Motivația a fost că avea nevoie de o femeie să-l servească. De la Boca ce trăia în chilia abruptă la noul Boca născut după ce a sărit în apele Jiului să o salveze de la sinucidere pe Maica Zamfira, Julieta Constantinescu pe numele ei, e o prăpastie. Pentru ea rupe legăturile cu marii preoți: Stăniloaie, Cleopa, Papacioc. Este evident că orice proces de canonizare se poticneste la întrebarea firească: a avut legături trupești cu această? Asta pentru că ei au avut o viață socială activa, departe de ceea ce ar fi trebuit să fie. Eu am citit despre contract în dosarul lui de la CNSAS. Nu dau informații false. In ceea ce privește relațiile cu Maica Zamfira, sunt câteva articole pertinente. În plus locuitul împreună nu este canonic. Pe de altă parte, opera lui are multe abateri de la dogma: predestinarea e una dintre ele. Sexul privit cu ură revine constant,cam la 2-3 pagini,srmn al slăbiciunii sale.„, susține aceasta.

Totuși pentru mulți dintre noi părintele Arsenie Boca rămâne un sfânt care a propovăduit credința și bunătatea cât a fost în viață și ale cărui învățături ajută astăzi milioane de oameni. Minunile pe care el le-a înfăptuit și pe care continuă să le înfăptuiască îl transformă pentru mulți români într-un vindecător nemuritor, al sufletelor și al trupurilor deopotrivă. Poate învață și Liviu Dragnea câte ceva de la el.

„Dar stiti ca pe multi din cei dati afara din manastiri ii obligau sa se casatoreasca altfel securistii care ii aveau sub supraveghere le spuneau ca intra la puscarie ?! Si ca au existat astfel de conivente de a locui cu cineva … A intrerupt legatura cu marii duhovnici … care puteau fi cu domiciliu fortat, izolati etc … Asa ca e bine sa pastram o rezerva macar pe acest taram nu asa de cunoscut !:( Cum ajungem sa credem ce scriau niste semianalfabeti securisti„, a fost replica unui alt internaut.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.