“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINII

De ce trebuie interzis Halloween-ul

club.otjk7neb4v1

Știu că mulți români vor spune că vinovați de tragedia de la clubul Colectiv din București sunt patronul, care nu a asigurat ieșirile de urgență din local ce erau închise cu lanțuri și focurile de artificii efectuate fără autorizație. De asemenea, clubul Colectiv nu avea contract cu pompierii de la ISU pentru verificare și control în caz de urgență. Asta la prima vedere, în realitate drama de la club Colectiv este metafizică, expresia asumării în țara noastră a unei sărbători satanice Halloween-ul.

Această sărbătoare care a intrat treptat în România după revoluție invocă spiritele malefice, dracii și infernul, fiind o copie fidelă a unei orgii satanice celtice de invocare a morților care s-a impus în SUA odată cu imigranții irlandezi și scoțieni. În ultimii ani în școli a început o nebunie generală, în frunte cu profesorii și părinții care își îmbracă copii în draci, vrăjitoare sau vampiri și invocă moartea și glorifică cimitirele. Am avut surpriza ca fetița mea din clasa pregătitoare să vină de la școală cu un desen cu un cimitir, cu vampiri, cruci întoarse și lozinca ”Odihnească-se în pace!”Aceste fenomene drăcești se întâmplă în toate școliile românești ca să fim trendy după ateii și sataniștii din SUA.

De ani de zile fac părinții memorii la inspectoratele școlare generale, să fie interzise petrecerile de Halloween în școli și degeaba, directorii, profesorii și o parte din părinți parcă înnebunesc în preajma zilei de 31 octombrie. Elevii merg la școală cu pălării de vrăjitoare, cu schelete imprimate pe haine, cu ochii și fețele vopsite, ca niște draci. E un cult modern al invocării morții și a lui satana. Ca și popor creștin ar trebui să interzicem Halloween-ul în școli. BOR a cerut anul trecut acest lucru, dar degeaba, ministrul educației și șefii de inspectorate, parcă îi inspiră satanael și continuă să aprobe orgia morții în școli.

În ziua de 31 octombrie în școliile din România nu se mai fac ore, toată lumea e preocupată să fie vampiri sau Dracula de Halloween, perturbând programa școlară. În Rusia ministerul învățământului a interzis Halloween-ul în școli, considerându-se o sărbătoare satanică, care perturbă tradiția ortodoxă, iar cercetătorii ruși au realizat că după Halloween, copiii devin depresivi și violenți.

Așa că tragedia de la Clubul Colectiv, care a fost organizată în ajun de Halloween, cu scandări de Crăciun pe dos: ”Halloween fericit!”, prin invocarea forțelor malefice, a dus la tragedia în care au murit, deocamdată, 27 de tineri nevinovați, alții câțiva sunt intubați pe moarte și peste o sută arși grav prin spitale. E o dramă metafizică. Cineva dintre supraviețuitori spunea că în mijlocul incendiului avea sentimentul că așa e infernul, cu oameni arși de vii, invocând spiritual Halloween-ul. În seara tragediei la clubul Colectiv se lansa albumul rock al formației Goodby to Gravity, intitulat sugestiv: ”Mantras of War”, iar melodia vedetă, care se interpreta când a pornit incendiul, se numea satanic: ”The Day We Die”. Și moartea invocată de Halloween a venit, îngrozitoare cu foc, fum și pucioasă, ca în Sodoma și Gomora, peste bieții tineri bucureșteni arși de vii, veniți să se distreaze la o sărbătoare ce-l invocă pe satan, pe care statul român nu o interzice, ci o tolerează și promovează doar pentru că vă vine de la americani. Tragedia ar trebui să dea de gândit autorităților și să interzică Halloween-ul măcar în școli, dacă nu definitiv pe teritoriul României, ca o sărbătoare care invocă moartea nu viața, pe satana, nu pe Iisus. – Articol de Ionut Tene

VEZI SI: VIDEO: Dracul și-a „SERBAT” ziua la București (tragedie fără margini de Halloween)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

30 comentarii

 1. nu faceti si un post cu "de ce trebuie interzis nationalisti.ro" ? … ar fi de preferat

 2. Imi cer scuze, dar cine este "anonimul cretin" care a scris acest articol inept?! Daca este un admirator al sistemului represivo-bigot din Rusia lui Putin, este liber sa ceara azil politic in Federatia Rusa! Pe 31 octombrie 2015, sambata, elevii din Romania sau aflat(inca se afla!) in "weekend", scolile fiind inchise! Sunt unii ciumpalaci care isi aroga statutul de "salvatori ai neamului", incercand sa-i intoarca pe romani la un ortodoxism talibanizat si intolerant, motivat doar de propria si crasa lor incultura! Niciodata, in milenara lor istorie, romanii nu au facut din crestinismul lor ortodox un motiv de reprimare si asuprire a altor oameni, desi, asa cum se stie, si-au aparat cu darzenie si vitejie casa, tara si credinta! Halloween-ul este o sarbatoare celtica, anglo-saxona, un fel de sarbatoare/comemorare folclorica a tuturor mortilor, care se desfasoara dupa un anume "obicei" antic, vechi si de demult(din epoca precrestina), de-acolo de unde vin si si "bandele", "malancile" si "mascatii", care "bantuie" satele si orasele Romaniei intre Craciun si Boboteaza, pline de "draci", "varcolaci" si "vrajitoare", care sunt musai "crestine", "traditionale" si "folclorice" in monteaunor nationalisti de ocazie!!! Somnul ratiunii, intoleranta si bigotismul nasc monstrii, din pacate, si in secolul XXI !

 3. sunteti niste oligofreni.bine ca pastele si craciunul s-au inventat la voi in sat.nu sunt un sustinator a sarbatorilor gen valantine's day sau halloween dar tragedia din 30 octombrie nu are nicio legatura cu spirite malefice,vrajitoare si sarsaila.ma mir ca in 2015 niste unii care au un site,pot sa posteze asemenea articole.locul vostru e cu vreo 8 secole in urma.gunoaielor.mutati-va dracului in rusia daca vi se pare mai ok

 4. Sărbătoarea pe care o cunoaștem sub numele de Halloween a fost influențată, de-a lungul secolelor, de numeroase culturi. În Imperiul Roman era Ziua Pomona, la celtici era festivalul Samhain, iar la creștini Sărbătoarea Tuturor Sfinților.

  Istoricul Nicholas Rogers, care a cercetat originile Halloweenului, observă că în timp ce „unii folcloriști i-au detectat originile în sărbătoarea romană a Pomonei, zeița fructelor și semințelor, sau în festivalul morților denumit Parentalia, sărbătoarea este cel mai frecvent legată de festivalul celtic Samhain, scris inițial Samuin”.[2] Numele provine din irlandeza veche și înseamnă „sfârșitul verii”.[2]

  Snap-Apple Night de Daniel Maclise prezentând o petrecere de Halloween în Blarney, Irlanda, în 1832
  Festivalul Samhain sărbătorește sfârșitul „jumătății luminoase” a anului și începutul „jumătății întunecate” și este, uneori,[3] considerat a fi „Anul Nou Celtic”.[4]

  Vechii celți credeau că granița dintre lumea aceasta și cea de dincolo se slăbește în ziua de Samhain, permițând spiritelor, bune sau rele, să o traverseze. Strămoșii familiei erau cinstiți și invitați acasă, în timp ce spiritele rele erau gonite. Se crede că nevoia de a îndepărta spiritele rele a dus la purtatul de costume și măști. Ei îndepărtau spiritele rele deghizându-se ei înșiși în spirit rău pentru a le evita. În Scoția rolul spiritelor era jucat de tineri îmbrăcați în alb cu fețele mascate sau înnegrite.[5][6] Samhain era o vreme când se făceau provizii de iarnă și se tăiau animalele pentru a păstra carnea peste iarnă. Focurile de tabără jucau și ele un rol în festivități. Toate celelalte focuri erau aprinse de la focul cel mare. Oasele animalelor tăiate erau și ele aruncate în foc.[7] Uneori se aprindeau două focuri unul lângă altul, iar oamenii și animalele treceau printre ele ca ritual de purificare.

  Următoarea influență a apărut o dată cu răspândirea noii religii creștine în Europa.[8] În anul 835, Biserica Romano-Catolică a transformat ziua de 1 noiembrie într-o sărbătoare creștină, care celebrează toți sfinții.[8] Aceasta era Sărbătoarea Tuturor Sfinților, sau Hallowmas, sau All Hallows.[8]

  Numele de „Halloween” și multe dintre tradițiile actuale provin din perioada veche engleză.
  Voi sunteti niste site-uri de gunoieri tarani care fac orice pentru a atrage atentia cititorilor pentru like si share.
  Nu mai postati aberatii fara sa stiti ce scrieti,documentati-ma taranilor,javrelor..

 5. "De ce trebui interzise tampitii?"
  "De ce trebuie interzis mersul pe drum?"
  Vezi ca in halul asta o sa se ajunga ca trebui de interzisa nasterea. Daca nu te nasti nu risti sa mori! Logic nu?
  Mai bine plimba ursul decat sa aberezi in halul asta si in asemenea cantitate ;)
  Eu nu-s pro dar nici nu-s contra "HALLOWEEN" sau altor "sarbatori". Omul singur alege ce e bun pentru el, ca nu-i bou sa fie dus funie la grajd.

 6. metafizica sa-ti fie pieirea, "crestin/cretin" idiot, cand gasesti o explicatie asa cretina la o asa drama!

 7. hai sa interzicem tot ! dar nu si mersul in 4 labe in jurul bisericilor ..Daca lua foc o biserica , din intamplare (divina) care era parerea ta ?? sunt sigur ca nu se eradica credinta si inchideau bisericile !

 8. primele 6 randuri sunt adevarate…restul prostii.
  Tu ,autorul articolului gandesti macar o secunda ca articolul tau poate fi citit in virtutea aceluiasi drept la exprimare pe care il avem toti, inclusiv cei blamati de tine ?

  fa un sondaj 30-60 ani , parinti ortodoxi sau catolici…si ai sa observi ca toti accepta acest Halloween…happy birthday si Jingle Bells au inlocuit traditiile romanesti cu acordul nostru al tuturor.Sa invinuiesti invatamantul si biserica e o mare prostie, ei find doar desteptii care profita de situatie…dar situatia am creato noi ,cei multi care in loc sa ne educam copii asteptam sa o faca scoala, in loc sa ai invatam bunele moravuri de acasa,asteptam sa o faca biserica…in loc sa ne creeam oportunitati si sa ne facem o viata mai buna,asteptam sa o faca Ponta si Iohanis…

  situatia se va indrepta doar atunci cand in loc sa blamam o religie sau alta,un cult sau altul vom face tot posibilul ca cei vinovati de astfel de tragedii sa isi primeasca pedeapsa (incepand cu patronul si terminand cu cei care au dat avizul de functionare) pedeapsa care sa descurajeze total repetarea situatiei….atunci cand seara inainte de culcare vom spune Tatal Nostru impreuna cu copii nostrii, atunci cand ne vom constientiza copii asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au ,a respectului fata de dascali…..atunci cand propriul copil il vom intoarce din drum pentru a ridica hartia aruncata linga cosul de gunoi etc.

 9. Este perfect adevarat ceea ce ati scris.Nu putem sa-l invocam la nesfirsit pe satana si el sa nu-si ia obolul. Din pacate,parintii ar trebui sa intervina mai ferm in scoli, chiar prin retinerea copilului acasa in ziua aceasta macabra. Dar sa-i costumezi in tot felul de demoni este cumplit. Deja l-ai daruit satanei. Nu cred ca cineva si-ar dori sa nasca un mic monstru in locul copilului mult asteptat. Un copil cu buza de "iepuras" sau cu gura de "lupusor", sau cu codita de pisica. Ziceti Doamne fereste si nu va mai jucati sataniceste!

 10. Pt Sceptic: "Bei tinere nevinovat" i-a invocal pe Domnul, vezi vine ??? Ma indoiesc ca El insusi te poate mintui de atita idiotenie… "Spirite satanice", "invocatii", "ritualuri", pe ce lume " plutesti ? O cladire in care n-ar fi trebuit sa fie organizat un astfel de eveniment, proprietari pe care-i intereseaza doar banii, intreaba-te de ce ei nu erau acolo ? Ca OM, n-ar trebui sa scoti un sunet, ci doar sa emiti pareri de rau pentru cei disparuti, nu sa o iei pe "aratura" …

 11. HAI SA VEDEM CE ESTE SI CE NU ESTE HALLOWEEN-UL !!!

  Cred ca cea mai descriptiva imagine a Halloween-ului, si cea mai la indemana, o gasiti pe WIKIPEDIA la adresa https://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween.
  De aceea nu mai insist asupra acesteia, si ii invit, pe cei care vor sa fie cinstit informati, sa citeasca totul acolo. Insa, pentru cei care nu au timp, voi scoate doua pasaje din prezentarea de pe WIKIPEDIA, care arata ca Halloween-ul nu este ceea ce se crede, si ceea ce se scrie in media, mai ales in aceste zile; „Următoarea influență a apărut o dată cu răspândirea noii religii creștine în Europa.[8] În anul 835, Biserica Romano-Catolică a transformat ziua de 1 noiembrie într-o sărbătoare creștină, care celebrează toți sfinții.[8] Aceasta era Sărbătoarea Tuturor Sfinților, sau Hallowmas, sau All Hallows.[8] „ … Aici se vede ca, Biserica Romano- catolica (nu stiu daca la 835 chiar este chiar facuta delimitarea intre catolisism si ortodoxism…dar repet…nu stiu), in acea perioada s-ar deda la sarbatori satanice. Cred insa ca sarbatoarea, intre timp s-a laicizat si a ajuns ceea ce este azi. Ca si mai incolo pe pagina WIKIPEDIA; „Multi creștini nu atribuie vreo semnificație negativă sărbătorii de Halloween, tratând-o ca pe un pretext pur laic pentru serbarea „ciudățeniilor imaginare” și pentru oferirea de bomboane. Festivitățile de Halloween sunt obișnuite în școlile parohiale romano-catolice din America de Nord și din Irlanda. De fapt, Biserica Romano-Catolică consideră că Halloween-ul ar avea o legatură cu creștinismul.[40] Cei mai mulți creștini nu consideră că tradiția ar avea rădăcini satanice în origine sau practică și că nu reprezintă nicio amenințare pentru viața spirituală a copiilor: educarea despre moarte și mortalitatea, precum și despre obiceiurile strămoșilor celți fiind, de fapt, o lecție de viață valoroasă și o parte din patrimoniul enoriașilor lor.[41] Festivitățile de Halloween sunt obișnuite în scolile parohiale romano-catolice din America de Nord și din Irlanda.” mai precis as putea spune ca fiecare ii da importanta pe care vrea sa i-o acorde sau pe care o intelege. Ma indoiesc, sau pana acum nu stiu, ca in sarbatoarea laica nord-americana sau irlandeza, ca parintii sau copii sa se dedea la incantatii, rugaciuni (si alte elucubratii care sunt tot spuse pe net in aceste zile) satanice.

  Am mai vazut abordari de genul NOI SUNTEM ROMANI SI NU SARBATORIM ASA CEVA !!! Raspunsul meu: NU ZAU???? hai sa vedem care este situatia la noi.

  Pentru aceasta am apelat la doua site-uri: http://www.cimec.ro/Etnografie/sf-andrei/sfantul-… in care este un articol a unui Analist-etnolog Ania Moldoveanu, care este echivalentul romanesc al Halloween-ului si anume sarbatoarea de Sfantul Andrei si al doilea site http://www.crestinortodox.ro/datini-obiceiuri-sup… care chiar daca le prezinta ca si datini ale romanilor, nu le exorcizeaza, si nu se delimiteaza de ele. Ele sunt asociate unei sarbatori crestine si crestinortodox.ro le prezinta ca si ale noastre fara a face precizari ca ar fi stanice sau ca nu ar fi crestine.
  Cred ca cel mai corect ar fi sa spunem ca noi, ca romani, NU VREM sa sarbatorim Sf. Valentin si Halloween ci Dragobetele si Sf. Andrei.
  De aceea cred ca este in folosul tuturor sa cautam adevarul…caci…DA…ne va face slobozi.

  PS. Imi place rock-ul dar nu am fost si nu sunt satanist.
  PPS Cred ca este bine sa vedeti ce se spune in cantecul THE DAY WE DIE sa vedeti ce mesaj are melodia. Doar ca prindem ceva, de la nu stiu ce NIMENI, si adoptam acel punct de vedere, fara sa vedem, de fapt, despre ce este vorba.

 12. Bag picioru-n articolu tau… si de asemenea imi bag acelasi picior dupa ce calc in cacat in sarbatorile venite de peste hotare! Dragobetele l-a sarbatorit vrun club? Iar tu scriitorule "care esti" ai ajuns sa fac vizualizari pe seama tragediei unor oameni care doar vroaiu sa se distreze. Pe scurt IMI BAG PULA-N CREIERU TAU SPALAT DE BOR!

 13. Unele comentarii sunt eleocvente si se vede ca influenta ideologiei sataniste a atins unele minti bolnave. Eu ma intreb unde sunt profesorii normali la cap din scoli, unde sunt mamele si tatii acelor tineri care imbratiseaza ideile sataniste, unde sunt preotii ortodocsi si ce face biserica impotriva acestor ideologii periculoase. Platim Biserica si preotii de la buget si cu toate astea societatea nu este protejata si nu isi fac treaba asa cum trebuie. Pe tara asta se fac experiente draconice si se propaga ideologii care indemna tineri la nesupunere civica, anarhie, violenta, crime, nerespectarea traditiilor si parintilor si in general la crearea haosului. Muzica satanistilor exprima destul de clar aceste idei nocive.

 14. Asa cum sugerati ca Halloweenul ar trebui interzis, de ce nu va revoltati si de faptul ca in scoli si gradinite inca se recomada povesti de groaza gen Capra cu trei iezi sau Scufita Rosie?

 15. Interzis ar trebui boul care a scris acest articol și la publicat . Care tot ce aveți în cap este Religia . Omul o sa serbeze exact cea ce vrea și atat . Aveți iun creier cat o nuca dacă la vârsta asta mai credeți în satanisme și căzături de astea, Sunt ulterior altele de pus la punct lasă religia sau cel puțin ține-o pt tine amice ;)

 16. Dragilor, Romano Catholicismul si toate sectele din ziua de azi sunt paganism curat , Ce este numit azi crestinism este paganism . Daca vreti sa stiti credinta adevarata mergeti dupa dreptarul Legii dupa Yeshua zis Isus Christos in greceste.Dumnezeu nu se lasa batjocorit de nimeni , El nu ii o fatza palida pictata pe niste pereti, Dumnezeu e plin de mila si indurare dar e si un Dumnezeu drept si al judecatii , YHVH e un Dumnezeu al razboiului.Toti cei ce calca Legea intra sub blestemul legii, si va puteti tot smiorcai toata ziua ca nu aveti nicio putere asupra vietii voastre , am fi mai intelepti daca am recunoaste ca suntem doar tarana.Cititi Luca 13. Imi pare rau pentru ei si familile lor dar daca nu se va face pocainta adevarata toti vom pieri la fel. Pocainta inseamna nu de a trece de la o religie la alta ci de la a nu calca Legea data prin Moise si ascultarea de Yeshua Imparatul.Cine isi ascunde urechea ca sa nu auda Legea si rugaciunea lui este o uraciune inainte lui YHVH. Cititi Levitc ,Deuteronom, Bor este plina de calcari de Lege,puparea moastelor si icoane si chipuri cioplite ei intra in aceeas categorie cu halloween . Necromantia vrajitoria, si toate alte spurcaciuni sunt condamnate in Lege. Marele preot nu avea voie sa se atinga de nici un mort.La Lege si la marturie caci daca nu vor vorbi asa nu va mai rasari zorile peste norodul acesta. Isaia 8:20.E doar inceputul durerilor nasterii

 17. Eu sunt total de acord cu articolul.Halloween-ul este o "sarbatoare" care nu ar trebui sarbatorita in tara noastra deoarece suntem un popor crestin.Credem in Dumnezeu, aceasta sarbatoare este satanica! E adevarat ca, incendiul putea izbucni in orice alta seara dar nu a fost asa…TOCMAI DE HALLOWEEN s-a intamplat! Treziti-va oamennilor!!!!

 18. Da, Halloween-ul este o sărbătoare satanică și de asta s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

  * 30 octombrie 1972, jud. Hunedoara, tot în ajun de Halloween (nu contează că la vremea aia românul nici nu știa ce-i aia). O alunecare de teren care a prăvălit halda de steril a exploatării miniere peste un cartier de blocuri a provocat moartea a 89 de oameni. Pentru că, știm cu toții, mina este o "gură a Iadului", minerii o slujesc, iar diavolul i-a chemat la el.

  * 1802, pe 26 octombrie (de Sf. Dimitrie) un cutremur de magnitudine 8 a avut loc în zona Vrancea. Multe clădiri au fost avariate și distruse, inclusiv biserici și mănăstiri, 4 oameni au murit și alte câteva sute au fost răniți.

  * În 1930, de Vinerea Mare, 116 copii au murit în urma unui incendiu într-o biserică din Argeș. Doar 12 dintre cei aflați înauntru au supraviețuit.

  * 1940, în noaptea dintre 9-10 noiembrie (a doua zi după Sf. Mihail și Gavriil), în urma unui cutremur în zona Vrancea au murit 1000 de oameni, alți 4000 fiind răniți.

  * De Sf. Petru și Pavel, în 1980 a avut loc cel mai sângeros accident rutier produs vreodată în România. Un autobuz care circula pe ruta Suceava – Botoșani s-a răsturnat de pe un pod într-o mlaștină adâncă. În urma acestui acident au murit 48 de oameni, restul de 35 de pasageri fiind răniți.

  * 1986, în noaptea 30-31 august (a doua zi după Taierea capului Sf. Ioan Botezătorul), în zona Vrancea a avut loc un cutremur de magnitudine 6,5 grade, soldat cu peste 150 morți.

  * 14 august 2009, ajunul Adormirii Maicii Domnului, jud. Iași. 14 persoane au murit, iar alte 2 au fost rănite grav când un microbuz a fost lovit de un tren de persoane la trecerea peste calea ferată.

  * În 2010, inundațiile din perioada 23-30 iunie (adică exact între Nașterea Sf. Ioan Botezătorul – 24 iunie și Sf. Petru și Pavel – 29 iunie) au distrus sute de gospodării și cel puțin 23 de persoane au murit. 100 localități din 14 județe, 12.000 persoane evacuate, 5.000 locuințe inundate.

  Ce explicație găsesc mai-marii bisericii pentru aceste tragedii care s-au întâmplat în zile de sărbătoare ortodoxă? Hai să nu mai facem afirmații de astea că nu-și au rostul, lăsați-i să se odihnească în pace! ‪#‎colectiv‬

  P.S.: Nu-ți trebuie multă cultură sa știi care-i faza cu Halloween-ul. Doar un search pe Wikipedia vă scutește de a fi penibili.

 19. In fiecare zi se intampla sa izbucneasca un incendiu,dar ceea ce s-a intamplat in Colectiv i-au socat pe multa lume,si cate se vor mai intampla de acuma in colo din cauza neglijentei daca toti vorbesc si nimeni nu face nimic! Toti au actionat ca si cum ar fi fost un incendiu cu care ai fi putut stinge chiar si tu cu un extinctor,dar era un "infern" , toti ardeau de vii,tipau etc !! Chiar nu mi-as dori si nu-mi doresc sa ard de vie,sa ma aflu pe patul de moarte arsa,sa raman desfigurata,sau sa simt durerea unei persoane sau in alte cazuri ,mai bine mor ca stiu ca a venit momentul.Sa spuna politistii ca "ei nu au voie sa intre numai pompierii" unuia dintre victime care a facut semnal la ajutor sa intre sa-i ajute, eu le-as da foc lor!!! Tatal meu a fost politist ,si nu numai ca i-au bagat pe multi dupa gratii,dar cu siguranta i-ar fi ajutat pe ei daca ar fi fost acolo,si nu spun asta ptr ca i tatal meu ci si ptr ca-l stiu cum este. Sa cante formatia Goodbye melodia aceea , chiar nu mi se pare un lucru frumos,mai bine s-ar fi cantat o manea si toti erau fericiti acuma ! Sa aiba o singura iesire,sa izbucneasca incendiul chiar cand se canta aceea melodie care nu avea nici o calitate,mi se pare si mi s ar fi parut ciudat ,parca avea sa urmeze ceva rau,si daca as fi stiut si s ar fi stiut treaba asta de eram si eu printre ei,probabil toti erau teferi inclusiv si eu! Si dupa cum a precizat una "tocmai de Halloween?!!" se putea intampla in orice seara,in orice data nu tocmai de Halloween!! Dar toti trebuie s-aveti subiecte de discutii,nu mai este loc si nici momentul de alte cuvinte cand toate astea deja s-au intamplat, eu vreau sa ajut pt ca sunt buna si incerc sa fiu cat mai buna ,sa ajut cat mai mult cand pot si cum pot, sau macar sa incerc. Daca este vreo donatie unde as putea sa "donez " banii probabil n ar ajunge pt toti sau toate desi as fi vrut daca eram bogata,dar daca intindem mai multe maini oamenii astia ar putea vedea O NOUA VIATA! DUMNEZEU SA-I IERTE PE TOTI si sa-i pe ajute pe cei raniti!

 20. Sunteti retarzi…acum chiar ca blochez definitiv siteul vostru.
  Daca mergem pe rationamentul vostru ar trebui interzise si manifestarile de Craciu,care nu sunt decat o mascarada si o manifestatie mai mult comerciala. (Mos Craciun in forma de azi este creatia Coca Cola btw )
  Copiii se jucau pe la sate cu bostani cu lumanari in ele de sute de ani,nu au venit vesticii sa ii invete asta.
  Voi sunteti din aia care sustin ca bietele victime erau satanisti dar sa stiti ca satanistii sunt niste prostovani mai mari decat voi.Lumea a inceput sa se trezeasca,sa renunte la idolii falsi indiferent ca se numesc sfinti,draci,sau cum le-o mai zice.
  Oamenii ca voi au nevoie de trezire,de cultura,trebuie sa mai puneti mana si pe alte carti in afara de brosuricile voastre cu cristosi si porumbei cu cerculete deasupra capului.
  Treziti-va si voi !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.