Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATI

LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)

388

Lumea Justitiei prezinta in premiera o inregistrare video terifianta din clubul Colectiv, care surprinde momentul deflagratiei (foto 1) care s-a propagat pana la intrarea/iesirea din club, care se facea printr-un container metalic (foto 2 schita). Este vorba despre ultimele doua minute captate de o camera de supraveghere instalata in containerul de acces in club (foto 3), de la orele 22:32-22:33, din data de 30 octombrie 2015, care surprinde deflagratia in care au murit in total 64 de persoane si au fost ranite alte cateva zeci. Inregistrarea pe care o prezentam in cuprinsul articolului se afla la dosarul “Colectiv,” (nr.545/P/2015) instrumentat de procurorii PICCJ Mihai Eduard Ilie, Emiliea Gavadia si Eusebiu Serbanoiu inca de la inceput, fiind identificata drept “Camera nr. 1 a sistemului de supraveghere nesonorizat” si montata la intrarea in club. Totusi, desi a fost proba in dosar, acestei inregistrari nu i s-a acordat valoarea cuvenita de catre anchetatori, cu toate ca filmarea contine momentul cel mai evident al deflagratiei care a avut loc in incinta clubului Colectiv si care a generat un suvoi de flacari, aidoma unuia care iese dintr-un motor cu reactie, mistuind multimea ce incerca sa iasa disperata din club, prin container, printre fasiile de material textil.

Inaintea prezentarii filmarii, precizam ca desi detinem imaginile extrem de clare, am luat decizia de a prelucra filmarea, cu ajutorul colegilor de la Antena 3, astfel incat imaginea sa fie blurata si nimeni sa nu poata fi recunoscut, intrucat in acest caz nu intereseaza identitatea victimelor, ci cauza reala a incendiului, pe care anchetatorii au pus-o pe seama aprinderii unor bureti fonoabsorbanti, grosi de cativa centimetri, cu care era tapetat tavanul clubului, aflat la o inaltime de 6 metri de podea.

Cauza reala a incendiului are o importanta majora intrucat in intreaga societate exista suspiciunea unei maini criminale, tragedia generand caderea Guvernului Ponta, sub mobilizarea unor ONG-uri finantate din strainatate, totul culminand cu stupefianta declaratie a presedintelui Romaniei Klaus Werner Iohannis: “Tarziu, foarte tarziu, Guvernul a demisionat. A fost nevoie sa moara oamenii ca aceasta demisie sa se produca”.

De ce anchetatorii au mers doar pe varianta unui foc de burete aprins de la o artifica cu ardere rece (care in testele Lumea Justitiei – pe care le puteti citi la finalul articolului, ori facand click AICI si AICI – s-au dovedit ca nu poate aprinde buretele, iar sub flacara vie, nici macar nu intretine focul) si nu pe indiciile temeinice ale unei deflagratii cauzate de substante necunoscute?!?!

Iata filmarea:

INEC a stabilit: A fost deflagratie!

Asa cum Lumea Justitiei a dezvaluit intr-o editie anterioara, o expertiza a INEC din subordinea Ministerului Justitiei a lansat concluzia, ignorata de anchetatori, ca in club a avut loc o deflagratie si ca au existat niste substante necunoscute.

Acest lucru a fost retinut in Raportul INEC nr.792/2015 din 10 martie 2016, la paginile 68, dar si 74 astfel cum reiese si din facsimil:

“In urma celor prezentate, sub rezerva unor noi experimente si determinari (la o scara de 1:1), retinem ca material combustibil suport al incendiului spuma poliuretanica flexibila tip N2138 cu care era antifonat spatiul in care-si desfasura activitatea Clubul ‘Colectiv’ alaturi de care este posibil sa fi existat si o alta substanta (substante) care a contribuit la extinderea rapida a focului. Mentionam ca simularile au fost facute in conditiile rezultate din probatoriul administrat in cauza (…)

In urma celor prezentate mai sus, coroborat si cu imaginile retinute de camerele de supraveghere, rezulta ca evenimentul produs in data de 30.10.2015 in clubul ‘Colectiv’ a avut un caracter incendiativ (arderile uniforme). Ca viteza de propagare evenimentul se incadreaza in categoria deflagratiilor”.

Filmarea pe care o prezentam mai sus infirma concluziile din rechizitoriul PICCJ si certifica in totalitate concluziile INEC, privitoare la existenta unei deflagratii. Ultimele doua minute ale incendiului, care au fost fatale pentru majoritatea victimelor, demonstreaza fara putinta de tagada ca in club nu a fost un simplu foc de bureti, ci dimpotriva, a existat un gaz similar cu cele de lupta folosite in teatrele de razboi, forta uriasa de ardere neputand fi generata de un banal burete. Cine vrea sa ascunda adevarul despre misterioasa tragedie in care chiar parinti ai victimelor au acuzat maini criminale, iar unii medici care au evaluat ranile victimelor au ajuns la concluzia ca “asemenea cicatrice ca ale dumneavoastra si ca ale colegilor dvs. am vazut doar la pacientii sositi din zone afectate de conflicte armate”?!

Citeste mai mult pe Luju.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.