Un tată incorect politic a stârnit revoltă după ce şi-a costumat fiul de 5 ani în Hitler

Un tată din Kentucky a fost pus la zid şi forţat să prezinte scuze publice după ce şi-a costumat fiul în vârstă de cinci ani în Adolf Hitler pentru a marca sărbătoarea de Halloween. Iniţial, bărbatul a încercat să-şi justifice gestul şi s-a plâns că atât el, cât şi copilul său au primit ameninţări.

Bryant Goldbach a publicat pe Facebook o fotografie de familie prilejuită de Halloween în care apare costumat în soldat nazist, în timp ce băieţelul lui îl întruchipează pe Adolf Hitler. Imaginea a fost însoţită de un mesaj în care bărbatul îşi justifica alegerea invocând pasiunea familiei pentru istorie şi se plângea de răutatea oamenilor, criticându-i pe cei care i-au jignit şi ameninţat copilul.

„Toţi cei care ne cunosc ştiu cât de mult iubim istoria şi că deseori ne place să ne costumăm în figuri istorice. În această seară am văzut oameni îmbrăcaţi în criminali şi diavoli şi nimeni nu a avut ceva de comentat. Dar băieţelul meu şi cu mine, costumaţi în figuri istorice, nu doar că am suportat comentariile batjocoritoare, ci să îndurăm ameninţările adresate chiar şi copilului meu de cinci ani. E adevărat. În această seară, nişte adulţi au ameninţat un copil din cauza unui costum. I-au ameninţat părinţii, de asemenea. L-au ameninţat că îi rup costumul, i-au adresat cuvinte urâte şi au ţipat, au speriat un copil mic. În primul rând, nu e treaba voastră. În al doilea rând, cum îndrăzniţi să ameninţaţi un copil? Da, liberalismul este viu şi o duce foarte bine. Iar noi am avut neplăcerea de a avea de-a face cu fructele aşa-numitei «Stângi tolerante»“, a fost mesajul scris iniţial de bărbat.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile