De ce a luat foc Notre Dame? Misterul a fost dezvăluit de autorități

A fost descoperită cauza principală a incendiului ce a mistuit Catedrala Notre Dame. Autoritățile au făcut descoperirea publică.

Anchetatorii cred că incendiul de la catedrala Notre Dame din Paris, izbucnit luni seara, s-a produs din cauza unui scurt-circuit electric, anunță poliția.

Un oficial din poliție a declarat că anchetatorii nu au încă unde verde ca să se apuce de treabă și să caute printre rămășițe, din motive de siguranță.

El a spus că monumentul este încă consolidat cu scânduri din lemn pentru a susține părți fragile ale zidurilor.

Unul dintre cele mai puternice simboluri ale culturii Europene, Catedrala Notre-Dame din Paris, a fost cuprinsă de un incendiu devastator, noaptea trecută. Încă nu se știe dimensiunea reală a pagubelor. Mii de oameni au privit înmărmuriți, de pe ambele maluri ale Senei, cum turla în formă de săgeată a catedralei se prăbușește.

Zona medievală a capitalei Franceze a fost cufundată în liniște. Nimeni nu avea puterea să scoată vreun cuvânt. Toți oamenii priveau înmărmuriți cum un simbol vechi de peste 850 de ani se transformă în scrum, chiar sub ochii lor. Turla principală a Notre-Dame, în formă de săgeată, a cedat și s-a prăbușit.

CITESTE AICI: Cine a pus Incendiu la Catedrala Notre Dame?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.