“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINII

Dan Puric: Au venit acum ăştia din Occident, ai căror strămoşi vindeau sclavi, să ne înveţe pe noi cum e cu toleranţa

dan puric

Actorul și regizorul Dan Puric a criticat starea teatrului românesc, despre care a spus că este „băgat la terapie intensivă” de către Uniunea Europeană, într-un dialog cu președintele CNC al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Teatrul, în România, este sedat, este băgat la terapie intensivă de principiile UE. Abia mai pâlpâie.

Sunt texte patologice, este un spațiu unde se poate întâmpla orice, pornografia are statut de manifestare liberă ca să infesteze matca sufletească a acestui popor. Se poartă comedioare de doi bani, stand-up-ul este practicat de persoane de o vulgaritate maximă”, a declarat Dan Puric.

Regizorul a continuat cu criticile la adresa Uniunii Europene, despre care a afirmat că „ucide libertatea” și s-a întrebat cu ce drept vin anumite organizații să vorbească românilor despre toleranță.

„Au venit mizeriile astea de dincolo să ne învețe cu toleranța? Ai vreun bunic care a vândut sclavi? Ai vreun bunic care a făcut doctrina comunistă? Și-atunci cum vii tu, de-acolo, să mă înveți pe mine? Că poporul român e atât de îngăduitor că era să iasă din istorie”, a explicat artistul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.