“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Cum să scapi de un tip în 10 zile – film online subtitrat (2003)

How to Lose a Guy in 10 Days (2003) - online tradus in limba română

how to lose a guy in 10 days 743663l 1600x1200 n 99c55a6f

“Cum să scapi de un tip în 10 zile” este o comedie regizată de Donald Petrie și distribuită de Kate Hudson și Matthew McConaughey.

Filmul explorează teme comice legate de relații și jocuri de putere într-un mod distractiv și captivant. Cu un rating de comedie, acest film promite să ofere momente de râs și divertisment.

Sinopsisul prezintă povestea lui Andie Anderson (Kate Hudson), o scriitoare care trebuie să realizeze un articol despre greșelile pe care le fac femeile în relațiile cu bărbații și cum acestea pot duce la ruperea legăturii. Pentru a-și îndeplini misiunea, ea decide să găsească un bărbat, să îl facă să se îndrăgostească de ea, apoi să comită câteva greșeli tipice pentru a provoca ruperea relației. Andie are doar 10 zile pentru această provocare.

Însă, totul devine și mai interesant când alesul ei este Benjamin Barry (Matthew McConaughey), care pariază cu șeful său că poate face o femeie să se îndrăgostească de el în 10 zile. Acest conflict de interese și strategii opuse oferă fundalul perfect pentru o comedie romantică captivantă.

Filmul abordează întrebări interesante legate de sinceritate și relații autentice, dar într-un mod ușor și amuzant. Cu siguranță, “Cum să scapi de un tip în 10 zile” promite să fie o experiență de divertisment pentru cei care caută o comedie romantică cu multă acțiune și râs.

Cu o distribuție solidă și o intrigă plină de provocări, acest film a reușit să cucerească publicul la premiera sa în iunie 2003 în România și la nivel internațional în ianuarie 2003. Este potrivit pentru o seară relaxantă în compania unei comedii romantice bine realizate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.