fbpx
Filme Online SubtitrateMEDICALNOUTATI

PLANDEMIC 3 – Marea Deșteptare / documentar online subtitrat

”Marea Deșteptare” este al treilea episod al seriei Plandemic în regia lui Mikki Willis. Această experiență documentară asamblează piese de puzzle interzise pentru a dezvălui imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă cu adevărat în America și nu numai.

510VH10USTL. SL500

În timp ce primele două serii Plandemic s-au concentrat pe oameni precum Anthony Fauci, Bill Gates și Covid-19 din acea vreme, această serie Plandemic are o abordare mai cuprinzătoare, analizând infiltrarea comunistă a națiunilor de-a lungul secolelor XX și XXI, folosind pandemia Covid și agenda ”woke” ca ultima mișcare majoră pentru a instaura regimul lor totalitar mondial unic.

După introducere, o lectură anterioară a lui Edward G. Griffin despre infiltrarea comunistă a fost folosită ca o coloană vertebrală pentru a susține povestea pe tot parcursul filmului. Această prelegere a lui Griffin, înregistrată în 1969, ajută spectatorul să treacă în mod eficient prin diferitele aspecte ale doctrinei comuniste, în special prin narațiunea Covid și agenda ”woke”.

Partea mea preferată a fost la aproximativ trei sferturi din film, când s-a făcut trecerea de la imagini vechi cu Edward G. Griffin la interviul actual cu el, iar având în vedere că are 90 de ani, acesta ar putea fi unul dintre ultimele filme în care apare. A fost un mod bun de a încheia moștenirea sa. De asemenea, în filmul care ne permite să-i onorăm moștenirea a fost prezent și regretatul Dr. Vladimir Zelenko, celebru pentru Hidroxiclorochina (tratamentul alternativ la Covid), care a murit în urmă cu un an, în iunie 2022.

Dintre cele prezentate in documentar m-am bucurat în mod deosebit să văd că subiectul ESG, “guvernanța socială și de mediu”, a fost adus în lumina reflectoarelor, deoarece este un monstru pe care nu prea multă lume îl cunoaște. Acestea sunt inițiative guvernamentale pe care instituțiile guvernamentale și corporative trebuie să le urmeze pentru a fi ”echitabile”, ”incluzive” și pentru a ”contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun”. Gândiți-vă la ESG ca la un scor de credit social pentru întreprinderi și instituții. Un scor ESG mai bun pentru o întreprindere înseamnă că marile firme de investiții, precum BlackRock și Vanguard, vor fi mai predispuse să o sprijine, alături de Wall Street. Scoruri ESG proaste = evitarea titanilor financiari. Practic, este vorba de șantaj economic și este motivul pentru care vedeți atât de multe companii mari să se alăture celor care se declară împotriva schimbărilor climatice sau LGBTQ. Plandemic 3 contribuie cu succes la legarea acestui subiect de agenda totalitară a Noii Ordini Mondiale.

În concluzie, ”Marea Deșteptare” face o treabă sigură și eficientă în a evidenția modul în care Covid și agenda woke sunt folosite ca parte a unei preluări comuniste/totalitare a lumii noastre de către o cabală corporatistă/ guvernamentală transnațională.

Lansare : 3 iunie 2023

Traducere și subtitrare : Ionel Trandafir

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.