fbpx
Filme Online Subtitrate

Desperado – film online subtitrat

Desperado - film online subtitrat in limba romana

desperado 108766l 1600x1200 n a46afc91

Filmul “Desperado” din 1995 este o continuare directă a filmului “El Mariachi” și este regizat de Robert Rodriguez. Acesta este un film de acțiune și thriller în stilul caracteristic al regizorului, cu o poveste plină de violență și acțiune explozivă.

Antonio Banderas interpretează rolul principal al personajului El Mariachi, un cântăreț chitarist cu abilități letale în manuirea armelor de foc. În acest film, El Mariachi se află în căutarea răufăcătorilor care i-au omorât iubita și încearcă să se răzbune pe ei.

“Desperado” este un film plin de ritm, care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Scenele de acțiune sunt bine coregrafiate și intense, iar stilul regizoral al lui Robert Rodriguez se face simțit prin utilizarea unor unghiuri interesante de filmare și a unui montaj rapid. Coloana sonoră este, de asemenea, remarcabilă, adăugând o notă suplimentară de farmec filmului.

Antonio Banderas oferă o interpretare remarcabilă în rolul lui El Mariachi, aducând un echilibru perfect între carisma sa seducătoare și determinarea sa de a se răzbuna. Salma Hayek îl însoțește în distribuție, aducând o prezență magnetică pe ecran în rolul unei proprietare de bar. Chimia dintre cei doi actori este palpabilă și adaugă profunzime povestii.

Cu toate acestea, deși “Desperado” este un film captivant și plin de acțiune, unele critici au considerat că povestea este destul de simplă și că dezvoltarea personajelor lasă de dorit. Cu toate acestea, acest aspect este adesea atribuit stilului caracteristic al regizorului Robert Rodriguez, care se concentrează mai mult pe acțiune și pe atmosferă decât pe dezvoltarea complexă a personajelor.

În concluzie, “Desperado” din 1995 este un film de acțiune plin de adrenalină, cu o interpretare excelentă a lui Antonio Banderas și cu scene de acțiune spectaculoase. Dacă apreciezi filmele de acțiune intense și nu te deranjează un fir narativ mai simplu, vei fi cu siguranță captivat de acest film.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.