“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cum recunoşti carnea de pui care a fost injectată cu hormoni

cr1

Carnea de pui care se găseşte în magazine este considerată un pericol, din cauza riscului de a fi injectată cu hormoni. Află cum îţi dai seama dacă ce cumperi este un produs sănătos.

Puii crescuţi pentru comercializare sunt injectaţi cu hormoni pentru a se dezvolta mai bine, potrivit healthychild.org. Crescătorii folosesc şi antibiotice, pentru ca păsările să reziste şi în medii improprii. Aceste pastile duc, de altfel, şi la îngrăşarea păsărilor. Nu există o diferenţă de textură între carnea tratată cu substanţe nocive şi cea organică, însă sunt alte lucruri care te pot ajuta să alegi produse naturale.

Carnea organică provine de la pui hrăniţi naturală, fără antibiotice sau hormoni, şi care sunt crescuţi în condiţii optime. Spre deosebire de puiul sănătos, cel care este tratat cu medicamente poate provoca diverse probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat constant.

Atât carnea organică, cât şi cea tratată cu hormoni, sunt bogate în nutrienţi precum fier, zinc, fosfor sau vitaminele B. Ambele tipuri conţin cantităţi de grăsimi saturate şi nesaturate, precum şi proteine, dar carnea injectată este mai periculoasă pentru organism.

Care sunt efectele hormonilor şi antibioticelor asupra organismului

Numeroase studii au arătat că hormonii din carne pot cauza anumite tipuri de cancer, boli tiroidiene, diabet, obezitate, endometrioză, fibrom uterin, infertilitate, astm sau alergii. La fel de periculoase sunt şi antibioticele, care pot cauza rezistenţă la bacterii periculoase pentru organismul uman. În plus, carnea tratată poate da peste cap echilibrul florei intestinale.

Citeşte cu atenţia eticheta produsului pe care îl cumperi. Carnea de pui ar trebui să aibă doar pui, dacă vezi şi alte substanţe pe etichetă, probabil ai în mână un produs cu hormoni.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.