Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALNOUTATISTIRI

ALERTA DE ULTIMA ORA! Mii de oameni, în pericol! CARNE CONTAMINATA pe rafturile supermarketurilor

carne

Probleme mari în România. Mii de oameni au fost în pericol. După pesta porcină africană şi ouăle contaminate o nouă alertă a fost dată de autorităţi.

Tot în judeţul Olt s-au găsit mari probleme. După ouăle cu insecticid, inspectorii sanitari au descoperit că şi carnea găinilor de la ferma din Scorniceşti era contaminată. Concentraţia de fipronil din carne depăşeşte de 60 de ori limita admisă, anunţă Antena 3.

Autorităţile vin însă cu veşti bune. Carnea de pasăre nu a ajuns pe piaţă, iar cele 75.000 de păsări au fost sacrificate.

Proprietarii au fost nevoiţi în luna decembrie să ia aceeaşi măsură şi în cazul celei de-a doua ferme pe care o deţin in Teleorman.

Atunci 160.000 de găini au fost eutanasiate şi peste 4.000.000 de ouă distruse. 100.000 de ouă au ajuns totuşi la vânzare, aşa că ambele ferme au interdicţie la comercializare. Reprezentanţii companiei au refuzat să comenteze situaţia

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.