Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIEOPINII

Cum adică „răspunderea magistraților”? Ei nu răspund nimănui, nici măcar în fața propriei conștiințe

justitie 1 e1545392284899

Să faci „dreptul la Herculane”: În concediu, pleci turist,/ Te întorci jurist! – Era o vorbă, până nu demult, când fabrica de diplome de drept, de la Herculane, funcționa.

Deși sunt în pauză, nu pot decât să mă bucur că s-a rezolvat cu inechitatea din societate și că s-a interzis cumulul pensiei cu salariul, fix acolo unde era mai mare nevoie. Uite o educatoare, dacă iese la pensie și mai poate și vrea să profeseze în sistem să aleagă frate. Cei aia să i se dea pensia și să primească și salariul? Burghezie pe față, adică de ce să ia vreo 3.600 de lei cumulat iar educatoarele mai tinere să primească doar vreo 2.000 de lei? Îmbuibatele!

De ce o infirmieră să poată face cumul de pensie cu salariu? Că doar a contribuit la fondul de pensii? De ce să îi dea statul bani de două ori? Să stea acasă ori să facă frate muncă voluntară, dacă-i „workaholică”, să spele la dos bolnavii pe degeaba. Ciolacu & Ciucă și Rareș Bogdan, adică statul, îi vor fi recunoscători pe vecie. Bă frate, da’ nu le mai ajungea și la infirmierele și asistentele astea! Niște hulpave, ahtiate după bani.

În schimb, nu ai cum să nu apreciezi că stâlpii statului de drepți, precum procurorii, judecătorii, judecătorii CCR ori alde Ciucă pot face liniștiți cumul de pensie cu salariu. În fond societatea multilateral rezolvată, pardon multiculturală, globalistă, mutută și impozitată la greu, se construiește cu ei, iar animalele de povară trebuie să plătească. Și cine ar mai plăti, dacă n-ar fi ăștia pe post de bau-bau?

Și mai terminați cu „răspunderea magistraților” pusă contra pensii speciale, sanchi „de serviciu”!? Cum adică „răspunderea magistraților”? Ei nu răspund nimănui, nici măcar în fața propriei conștiințe, că majoritatea nu o au, pentru că au fost operați de ea și le-a fost extirpată la intrarea în sistem.

Dacă un doctor răspunde pentru malpraxis, un dulgher care face ferestre nasoale nu primește banii dacă bate vântul prin geamuri, unui șofer i se ridică permisul dacă greșește, la magistrați, ei trebuie să fie inamovibili. Că dacă n-ar fi așa, cel puțin jumătate dintre ei ar trebui să fie în locul celor judecați ori să dea despăgubiri celor păgubiți de decizii strâmbe, de ar plăti și nepoții după urma lor. Iar statul nu permite asta, pentru că ei sunt stâlpul inechității sociale, a sclavagismului modern, sunt instrumentul prin care forțează societatea cu teama de pușcărie, de plata unor daune enorme.

Ce contează bă „petentule”, „acuzatule”, „inculpatule”, „pușcăriabilule”, „penalule”, „prezumtivule perdant” că ai dreptate?! Dreptatea nu e ce crezi tu! Aici nu e despre dreptate și adevăr. Aici e despre un sistem coercitiv, culpabil și coruptibil, numit stat. Dreptatea e aia care spunem noi magistrații. Și tacă-ți fleanca, că n-ai școală să îți dai cu părerea. Tu doar scuipă banul!

Mori, frate! Viața, mă-ta, familia, mediul te-a făcut un simplu contribuabil. A cui e vina că nu ai făcut și tu „dreptul” la Herculane, n-ai avut bani și pile să dai examene și să te faci procuror ori judecător?! Mori, prostule! Dar nu uita să plătești fiscul, că „magistrații e și ei oameni” și le trebuie o pensie specială, sanchi, „de serviciu”!

Da, se spune, există o legendă cum că mai sunt și magistrați corecți. Or fi, nu zic nu. Dar, dacă nu zic nimic și se complac ăsta-i tabloul.

Hai, vă pup și îmi văd de ale mele. Ne vedem după ridicarea restricțiilor de la Zucă, dacă nu oi mai căpăta vreuna, între timp.

Autor: Gogu Orlando

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.