Cum a fost pus la punct un şofer „SMARDOI” cu tupeu care a șicanat un camionagiu – VIDEO

Șofer smardoi

Şoferul unui autoturism Mazda înmatriculat în Constanţa, care se deplasa pe un drum naţional, a depăşit, pe linia continuă, fix înaintea unei treceri de pietoni, un camion, după care a frânat brusc, fără motiv, în faţa mastodontului.

Conducătorul camionului a frânat la rândul lui, însă a făcut-o moderat — cu siguranţă mai puţin brusc decât ar fi aşteptat şoferul din faţa sa — aşa că a lovit uşor Mazda din spate. Acesta a fost momentul în care toţi pasagerii autoturismului au coborât din maşină, gata să-l linşeze pe şoferul de camion.

Conducătorul profesionist le-a făcut semn că deţine o cameră de bord, moment în care cei trei pasageri ai autoturismului s-au calmat, dându-şi seama că situaţia nu e deloc în avantajul lor.

Ambele părţi implicate în accident au convenit să cheme poliţia.

Şoferul de camion le-a predat oamenilor legii imaginile de pe camera de bord chiar la faţa locului.

Aceştia le-au vizualizat, după care au decis să-l pună pe şoferul de Mazda sub acuzare pentru condus agresiv şi periclitare a siguranţei traficului prin provocarea intenţionată a unui accident, fapt care s-a lăsat cu dosar penal şi permisul de conducere suspendat. Şoferul din Mazda a rămas fără permis, va avea şi o amendă uriaşă de achitat, iar pe lângă toate are de înfruntat şi consecinţele unei anchete penale, relatează Piaţa Auto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *