“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Clujeancă bătută crunt de un şofer tigan în timp ce stătea la semafor: „Mă înjură şi mă loveşte cu toată puterea peste faţă”

lu2

O clujeancă, mamă a două fete, a fost lovită în faţă de un şofer recalcitrant în timp ce se afla în maşina proprie, aşteptând la semafor pe o stradă din Sibiu. După ce femeia a postat pe Facebook detalii despre incident, agresorul a fost identificat.

Lu Knobloch a postat sâmbătă pe pagina de Facebook următorul mesaj: „IERI, pe la 14.30, MERG CU COPIII pana la Lidl. Vin dinspre Calea Dumbrăvii, sens giratoriu, intru pe MIHAI VITEAZU. In fata semaforului spre Calea Cisnădiei, lângă BANCA TRANSILVANIA, un AUDI ROSU, nr: SB-69-PAO îmi taie calea şi se pune în fata mea la semafor. Semaforul fiind verde, îi fac semn la om sa meargă înainte… Şi se da jos din Audi o mini-matahală, îmi smulge uşa, mă înjură şi urla la mine “cine te crezi sa-mi tai mie calea?”… Repet, omul era ÎN FAŢA mea la semafor. Mă mai înjură o dată şi merge la maşina lui. Semaforul e verde, îi fac din nou semn să meargă înainte, omul se da jos furios din maşină, smulge uşa mea, mă ameninţă că mă omoară, mă înjură şi MĂ LOVEŞTE cu toată puterea PESTE FAŢĂ!!!! Apoi pleacă cu nonşalanţă. Eu rămân acolo. O mama cu doi copii în maşină. Ambele fete minim socate. Ce să fac acum? M-am gândit ca o mama – să duc copiii acasă. Apoi am sunat la urgenţă. Mi-am pierdut conştienţa, am stat 11 ORE LA URGENŢĂ ca sa fac toate investigaţiile necesare: raze, CT, luni urmează RMN…”.

A fost găsit agresorul

Femeia a postat o fotografie cu ea după ce a ieşit de la Urgenţă: „Port guler. Am vânătăi. Am portiera stricată. Omul a plecat. Nonşalant.” În urma apelului pe care l-a făcut pe Facebook a fost indentificat proprietarul maşinii. „Va mulţumesc tuturor pentru mesaje şi pentru încurajări. Acum ştim cine este conducătorul auto! Vă rog dacă aţi fost acolo sau aţi văzut ceva, daţi-mi un semn. Sa sprijinim eforturile Politiei de a pune legea in aplicare!!”, a mai postat femeia.

Citeste si: Bătrânică jefuită în plină stradă de doi tigani (Video revoltator)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.