Detalii halucinante ies la iveală în cazul grupului de tigani care a șicanat o dubă în Vrancea

Doi tigani din Vrancea au fost protagoniștii unui incident teribil, în urma căruia au rămas fără permise de conducere. Totul ar fi pornit de la o șicanare în trafic, dar s-a încheiat într-un mod teribil, cu bare de metal aruncate prin parbrizul unei mașini.

Șicanele dintre cei doi șoferi au început în comuna Bolotești, de la o țigară aruncată în parbrizul dubei. După acest incident a început o urmărire de aproape 25 de kilometri. În comuna Vidra, pe șosea a apărut o a doua mașină, iar cei porniți în urmărire au devenit agresivi.

„La intrare în Vidra mi-a ieșit un BMW mai nou din satul Cucuieți și mi-a blocat drumul, noroc că am reușit să trec pe lângă el și unul dintre el a aruncat cu o lopata în mașină.”, a povestit șoferul dubei, conform Digi24.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Ulterior, însă, la ieșirea din localitatea Vidra, tinerii agresivi au încercat să oprească autoutilitara direct pe șosea.

„Unde s-au făcut două benzi pe un sens au trecut pe lângă, au încercat să îmi blocheze calea, unul a sărit din maşină jos şi mi-a aruncat cu o bâtă de fier, a spart geamul de la mine de la şofer şi m-a făcut numai sânge.”, a povestit șoferul dubei.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile