“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

CTP, critici NEMILOASE la adresa lui Nicolae Ciucă!

cristian tudor popescu veste proasta pentru simona halep inainte de finala cu bertens 1000x600

Cristian Tudor Popescu a criticat, vineri seară, încercările premierului desemnat, Nicolae Ciucă, de a forma o majoritate pentru susținerea unui guvern. Acesta susține că Nicolae Ciucă s-a prezentat ca fiind “un papagal-general lângă dl. Cîțu.” Totodată, jurnalistul a spus că românilor le va fi mult mai rău, indiferent de rezultatul negocierilor.

„Indiferent ce se va întâmpla sâmbătă și săptămâna viitoare, pentru cetățenii acestei țări va fi posibilă o singură schimbare: din rău în mai rău. În lunile următoare ce ne așteaptă va fi un soi de Iad.

Ceea ce vedem acum cu dl. Ciucă este al doilea bal mascat al groazei. Primul a fost cel condus de dl. Cioloș. Îi spun bal mascat pentru că se moare cu masca pe față în spitale în fiecare zi. Și acum îl practică PNL-ul după USR.

PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare
Este evident că PNL probează costume de nuntă și are de mers de înmormântare. Ba chiar la mai multe. Ba chiar la foarte multe.

Vedem liste de miniștri, unde sunt înlocuiți unii cu alții. Se probează diferite costume, bărbătești și de damă. Dar pentru ce?

Spuneam că primul partid cu care dl. Ciucă va avea de negociat nu este nici PSD, nici USR ci PNL. Este ciudat că generalul Ciucă, general cu patru stele acceptă să participe la acest bal mascat în care el este travestit în general.

Nicolae Ciucă,”un papagal-general”
Fiecare se îmbracă cum crede de cuviință. Dl. Ciucă e travestit în general. Spun asta pentru că dacă ar fi vorba de un general autentic nu ar accepta acest lucru. Un general de armată autentic nu s-ar preta la așa ceva.

Și a apărut pe post nu de general, ci de papagal-general lângă dl. Cîțu.

Este un general papagal pentru că a acceptat această situație. Domnul Ciucă este premierul desemnat, însă de fiecare dată apare acolo lângă Dl. Cîțu. Este ceea ce făcea și Dragnea cu Dăncilă. Îi arăta cine e șeful. Asta face și Cîțu.

Ai comandat trupe pe front și vii acum aici, în postura asta?”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri seară, la Digi24.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.