CTP A EXPLODAT IN DIRECT: ‘Are loc un atac CHIMIC și BIOLOGIC asupra locuitorilor’

Scriitorul și publicistul Cristian Tudor Popescu a avut un schimb de replici, în direct la Digi24, cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pe tema gunoiului care nu a fost colectat. CTP a întrebat-o pe Armand dacă așteaptă cumva să moară oamenii ca să acționeze și să rezolve problema mai repede.

„Clotilde Armand: Cred că n-am fost foarte clară. Acest contract e gestionat prin lege, e serviciul public. El (n.r.: firma de salubritate) nu are voie să întrerupă serviciul public. În sectorul 4 primarul nu a plătit 8 luni de zile și au strâns gunoiul. În cazul meu facturile sunt plătite la zi. Litigiul e unul foarte complicat. (…) Eu deja am pregătit cum voi contracta acest alt operator. Aveam pregătit acest plan!

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

CTP: Aceste lucruri pe care ni le spuneți acum nu puteau fi puse la punct pentru ca dvs. să nu mai aveți mâinile legate acum zece zile astfel încât dvs. să puteți interveni?

C.A.: Eu îl sun zilnic pe prefect. El îmi spune că nu poate declara starea de alertă.

CTP: Așteptați să moară oamenii!? Să izbucnească o epidemie pentru a justifica? Dvs. ați fost aleasă în Sectorl 1, dar prefectul a fost numit. Locuitorii așteaptă să le apărați viața.

C. A.: Exact asta am făcut

CTP: Dvs. mergeți să dormiți cu gunoiul pe străzi?

C.A.: Trebuie să înțelegeți…

CTP: Are loc un atac chimic și biologic asupra locuitorilor din Sectorul 1. Nu se iau măsuri?

Citiți și:  Cutremur în dosarul fraudării alegerilor de la Sectorul 1 al Capitalei. Este răsturnare completă de situație

C. A.: Interesul meu e să se declare cât mai repede starea de alertă, ca să pot acționa.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!