NATIONALSTIRI

CTP consideră că nu a întâlnit niciodată o „figură mai sinistră“ decât Greta Thunberg: Așa ar trebui să fie personajul principal dintr-un film despre copilăria și adolescența lui Scaraoțchi

De această dată îi dau dreptate lui Cristian Tudor Popescu.

main qimg 0cb93a0e6364d247356ccffcd1067e10 pjlq 1

Cristian Tudor Popescu a publicat un text în care o compara pe Greta Thunberg cu Scaraoțchi, exprimându-și opinia despre activista din Suedia.

El a menționat că nu a văzut în viața sa o „făptură mai înfricoșătoare” decât aceasta.

„Binecuvântați animalele și copiii. Nu sunt mereu rațional. De când am dat prima dată cu ochii de Greta Thunberg, mi-am imaginat că așa ar trebui să arate personajul principal dintr-un film despre copilăria și adolescența lui Scaraoțchi. Nu cred că am întâlnit vreodată o ființă mai înfricoșătoare, îmbrăcată în cea mai luminoasă idee de pe acest Pământ”, a scris Cristian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

La începutul anului, Greta Thunberg a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” în Teologie, deși activista nu a finalizat nici măcar liceul.

VEZI ȘI – Asta e maximă: Zelensky s-a întâlnit cu Greta Thunberg pentru a discuta despre impactul războiului asupra ecologiei ucrainene

Autor: Marius Trancă

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.