“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

CRUZIME FARA MARGINI – Femeie BĂTUTĂ cu bestialitate de TIGANI, în plină stradă, pentru a-i lua casa | FOTO

femeie batuta tigani

Pe capotă au rămas urme de sânge de la capul spart al femeii, după ce a fost izbită de asfalt

O femeie a fost bătutuă crunt, joi de tiganii de pe strada Brașov din Timișoara, fără ca nimeni să intervină. Toată întâmplarea a fost relatată pe Facebook de un timișorean, care a și intervenit pen tru salvarea victimei. Aproape întreaga stradă e ocupată de un clan de tigani, Cârpaci, care nu se dă în lături de la nimic pentru a-și arăta supremația. Deși în Timișoara sunt mai multe zone ocupate preponderent de romi, cei de pe strada Brașov din centrul orașului sunt cei mai violenți.

”O altă răfuială la ora 11.00 aproximativ, în Timișoara pe strada Brașov, între clanurile mafiote!!! Ziua în amiaza mare!!!! O fată bătută crunt de doi ȚIGANI, nu etnie roma cum vor sa li se spună! !! Data cu capul de trotuar de mașini ca-n filme!!! Am sărit cu mai un trecător și o bătrânică, restul lumii nu vedea! Țiganii au fugit”, a relatat Bogdan Vițelaru. Între timp, cineva a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns și un echipaj d epoliție. Oamenii legii caută să identifoice victima, și au deschis dosar penal având în vedere săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe.

VEZI SI: PANICA pe plaja din Mamaia! Un poliţist de la trupele speciale a fost TĂIAT cu sabia, iar un barman a fost bătut de opt TIGANI furiosi – VIDEO

Potrovit aceleiași surse, cauza agresiunii ar fi faptul că clanul care a acaparat strada Brașov dorește să pună mâna și pe imobilul deținut de femeia bătută, care deți de etnie romă, neu e din aceeași familie. Aceasta a fost luată de ambulanță, în stare de șoc, plină de sânge. Înainte să fie urcată în mașina medicilor, femeia le-a spus martorilor că e terorizată de clanul de romi, că romii din clanul Cârpaci îi aruncă cu pietre în geam, din dorința de a o determina să le vândă lor casa ei și să plece.

Amintim că la începutul lunii, oamenii legii au fost chemați să intervină într-o altă ”bătălie” pe strada Brașov, izbucnită între tigani. (sursa)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.