“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Criminalul Gheorghe Dincă este în stare de șoc. Cati ani de puscarie cer procurorii

luiza dinca 1000x600 1

Informația momentului în cazul Caracal. Gheorghe Dincă primește o lovitură puternică în dosarul în care este implicat. Câți ani de închisoare cer procurorii? Detalii de ultimă oră.

Gheorghe Dincă este în stare de șoc. Apar informații de ultimă oră în dosarul Caracal. Se pare că în sfârșit, cazul se apropie de un deznodământ care nu este deloc în favoarea acestuia.

Potrivit ultimelor informații, după aproape doi ani de zile, procesul în care Gheorghe Dincă şi complicele Fane Risipiţeanu au fost judecaţi pentru răpirea celor două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, la Caracal se apropie de final.

Pronunțarea sentinței a fost stabilită pentru data de 12 august 2022, iar Gheorghe Dincă riscă să stea în spatele gratiilor ani buni. Mai exact, se pare că procurorul DIICOT a cerut pentru Gheorghe Dincă pedeapsa maximă, de 30 de ani. De cealaltă parte, în cazul complicelui său, Fane Risipiţeanu, procurorul a cerut 12 ani pentru viol.

De ce nu primește Gheorghe Dincă condamnare pe viață?
Menționăm faptul că, în astfel de situații de cele mai multe ori, Parchetul solicita instanței o condamnare pe viață. Pe de altă parte, în acest dosar legea penală nu permite acest lucru în condițiile în care monstrul de la Caracal are aproape ’70 de ani.

În ceea ce privește situația procesului, de la începutul dosarului și până la momentul actual Gheorghe Dincă nu și-a recunoscut faptele. El susține în continuare că cele două fete sunt în viață.

Această versiune este luată în calcul și de avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, care a cerut achitarea în instanță în cazul acuzaţiei de omor. Aceasta a subliniat faptul că încă nu există dovezi clare conform cărora fata ar fi moartă.

De cealaltă parte în schimb, avocata familiei Melencu a cerut pedeapsa maximă. La rândul său, și avocatul din oficiu al lui Dincă a ceruit ca bărbatul de 69 ani să stea cât se poate de mult în închisoare.

Cum a început Cazul Caracal
În cea de a doua zi, minora a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă pentru a cere ajutor, însă anchetatorii au așteaptă până a doua zi dimineață pentru a intra în curtea monstrului de la Caracal.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit un butoi metalic, iar sub el, cenușă și fragmente de oase umane calcinate, anunțând ulterior că Alexandra Măceșanu a fost ucisă.

Cazul ei a dus la înaintare însă o situație similară care a avut loc cu doar trei luni înainte și anume cea a Luizei Melencu. Tânăra avea 18 ani, iar pe 14 aprilie 2019 a fost văzută ultima oară tot în Caracal înainte de a dispărea.

Având în vedere cele întâmplate, în dosarul în care este implicat, Gheorghe Dincă a fost acuzat de dublă crimă. Totodată, procurorii au stabilit că acesta le-ar fi luat cu mașina la autostop pe cele două fete, pe care ulterior le-a sechestrat în propria casă. Acestea ar fi fost violate, iar în final ucise.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.