Costel Jurcă din „La Bloc”, DESFIGURAT într-un ACCIDENT! Cum arată acum actorul!

Actorul care i-a dat viaţă personajului Costel Jurcă din serialul „La Bloc” a ajuns de nerecunoscut, după ce a căzut victimă unui accident bizar.

Dragoş Moştenescu a fost surprins, în urmă cu două zile, în timpul unei discuţii aprinse cu o cunoştinţă, pe tema impozitelor. În momentul în care l-au văzut de aproape, admiratorii actorului au încremenit: acesta era desfigurat, cu fruntea zdrelită şi partea stângă a feţei umflată, de parcă ar fi supravieţuit cu greu unui accident violent.

Contactat de reporterii SPYNEWS, îndrăgitul actor a explicat că nu a fost nici victima unei agresiuni, nu a suferit nici un accident rutier grav, ci… că a făcut contact cu solul. „Sâmbătă am jucat fotbal, cu mai mulţi prieteni. Terenul era de zgură. În timpul meciului a avut loc un accident şi am căzut cu fruntea pe zgură. Nu e nimic grav”, a mărturisit actorul.

VEZI SI: DOLIU in LUMEA ACTORILOR: FLORIN PIERSIC indurerat dupa moartea DUBLURII SALE

Costel Jurcă a fost unul dintre personajele cele mai îndrăgite de români. Dragoş Moştenescu, actorul din spatele personajului din serialul „La Bloc”, s-a născut pe 1 aprilie 1967, în Bucureşti. Actor, scenarist şi producător, acesta a cunoscut celebritatea după ce a interpretat rolul de succes alături de bunul său prieten Mihai Coadă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *