Consilier local MORT DE BEAT intr-un sant de pe marginea drumului. VIDEO DE TOT RASUL

Mare ruşine a păţit un consilier local din comuna buzoiană Verneşti, care a fost filmat de un localnic în timp ce zăcea beat într-un şanţ de pe marginea drumului. Trezit cu un sătean pe capul lui, care îl mai şi filma, alesul local şi-a găsit puterea să-l lovească pe cel care îl deranjase. Politicianul filmat în stare de ebrietate este consilier PNL.

Sătenii care l-au găsit au fost uimiţi atât de starea bărbatului cât şi de felul în care acesta avea lucrurile personale, bicicleta, pantofii şi ochelarii de soare, împrăştiaţi prin iarbă.

Nu este clar pentru nimeni dacă alesul local a căzut în şanţ. Cert este că localnicii au încercat să îl ridice. Iniţial, consilierul Petre C. a avut o tentativă de a se ridica dar nu a reuşit, astfel că s-a întins la loc în iarbă.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

”Era cu capul pe beton şi l-am întrebat, bre, te-ai lovit? Era căzut, cu bicileta peste el. Am luat bicicleta, am dat-o la o parte şi l-am chemat pe soţul meu care l-a şi filmat. A venit cineva şi l-a luat după aceea”, ne-a declarat femeia care l-a descoperit pe bărbat în şanţ.

Pe imagini se poate observa că bărbatul a vrut de mai multe ori să îl lovească pe cel care încerca să îl ridice, ba chiar încerca să smulgă copacii plantaţi pe marginea şanţului.

Sătenii din localitate spun că nu este pentru prima dată când bărbatul este găsit de săteni în astfel de ipostaze, însă acum a zăbovit în şanţ atât de mult încât unui trecător i-a trecut prin cap să imortalizeze scena dezonorantă pentru oricine.

Citiți și:  Sondajul care trimite o unda de SOC in lumea politica: AUR șterge pe jos cu liberalii!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.