COMENTARII dupa apariția lui Carmen Iohannis la dineul regal de la summitul NATO

Carmen Iohannis a atras privirile la evenimentul din Madrid
A participat alături de Kalus Iohannis la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid
Carmen Iohannis a participat alături de soțul ei la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid, unde au fost invitații cuplului regal spaniol la o serată a șefilor de stat. Bineînețeles, prima doamnă a României a avut grijă să iasă în evidență.

Ce s-a spus despre apariția lui Carmen Iohannis la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid
Ei bine, cu siguranță vă întrebați cum a atras toate privirile Carmen Iohannis, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba chiar despre ținuta ei și întreaga apariție per general.

Prima doamnă a României a ales să fie diferită, motiv pentru care nu a optat pentru o rochie albă sau neagră, ci pentru una viu colorată. Mai concret, pentru întâlnirea cu regele și regina Spaniei, dar și cu alți lideri importanți ai lumii, Carmen Iohannis a purtat o rochie roz aprins, de lungime medie, la care a asortat o pereche de sandale nude, un clutch de aceeași nuanță și bijuterii aurii.

Așa cum am zis, a fost atentă chiar și la cel mai mic detaliu, astfel că părul l-a avut strâns într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul discret, cât să îi scoată în evidență trăsăturile, însă fără a exagera, simplul și modernul fiind cuvintele cheie ale apariției sale.

Ce a spus Klaus Iohannis despre dineul oficial de la summitul NATO din Madrid

Într-adevăr, Carmen Iohannis a atras toate privirile așa că nu s-a putut să nu se comenteze asupra apariției sale, însă printre toate opiniile, în timp ce unii o lăudau, alții au criticat ținuta ca una nepotrivit pentru o întâlnire relgală. Mai mult, s-au luat și de sandalele purtate, argumentând că niciodată la un astfel de eveniment femeile nu-și lasă degetele de la picioare la vedere.

Bineîneșeles, părerile sunt împărțite, astfel că prima doamnă a României nu a băgat în seamă aceste vorbe, iar președintele României nu a ezita și a făcut o postare pe Facebook despre marele eveniment la care participă alături de soția lui, bineînțeles, mesajul fiind însoțit și de o serie de fotografii pe care noi le-am atașat în galeria foto.

Sursa: spynews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.