“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

COMENTARII dupa apariția lui Carmen Iohannis la dineul regal de la summitul NATO

img 45

Carmen Iohannis a atras privirile la evenimentul din Madrid
A participat alături de Kalus Iohannis la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid
Carmen Iohannis a participat alături de soțul ei la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid, unde au fost invitații cuplului regal spaniol la o serată a șefilor de stat. Bineînețeles, prima doamnă a României a avut grijă să iasă în evidență.

Ce s-a spus despre apariția lui Carmen Iohannis la dineul oficial de la summitul NATO din Madrid
Ei bine, cu siguranță vă întrebați cum a atras toate privirile Carmen Iohannis, așa că nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba chiar despre ținuta ei și întreaga apariție per general.

img 46

Prima doamnă a României a ales să fie diferită, motiv pentru care nu a optat pentru o rochie albă sau neagră, ci pentru una viu colorată. Mai concret, pentru întâlnirea cu regele și regina Spaniei, dar și cu alți lideri importanți ai lumii, Carmen Iohannis a purtat o rochie roz aprins, de lungime medie, la care a asortat o pereche de sandale nude, un clutch de aceeași nuanță și bijuterii aurii.

img 47

Așa cum am zis, a fost atentă chiar și la cel mai mic detaliu, astfel că părul l-a avut strâns într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul discret, cât să îi scoată în evidență trăsăturile, însă fără a exagera, simplul și modernul fiind cuvintele cheie ale apariției sale.

Ce a spus Klaus Iohannis despre dineul oficial de la summitul NATO din Madrid

Într-adevăr, Carmen Iohannis a atras toate privirile așa că nu s-a putut să nu se comenteze asupra apariției sale, însă printre toate opiniile, în timp ce unii o lăudau, alții au criticat ținuta ca una nepotrivit pentru o întâlnire relgală. Mai mult, s-au luat și de sandalele purtate, argumentând că niciodată la un astfel de eveniment femeile nu-și lasă degetele de la picioare la vedere.

Bineîneșeles, părerile sunt împărțite, astfel că prima doamnă a României nu a băgat în seamă aceste vorbe, iar președintele României nu a ezita și a făcut o postare pe Facebook despre marele eveniment la care participă alături de soția lui, bineînțeles, mesajul fiind însoțit și de o serie de fotografii pe care noi le-am atașat în galeria foto.

Sursa: spynews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.