GENERAL

Carmen Iohannis, UMILITĂ de fostii elevi. Ce spuneau ei la adresa Primei Doamne

 

carmen iohannis in cea mai scurta fusta purtata pana acum cum s a fotografiat cu elevii ei 1024x743 1

Puțini sunt cei care știu că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a trecut printr-un adevărat calvar după ce a aflat că unii dintre foștii săi elevi au umilit-o, spunând despre ea că nu este chiar o profesoară excelentă.

Chiar dacă anul 2014 i-a adus lui Klaus Iohannis titlul de președinte al României, soția sa, Carmen Iohannis nu a renunțat la job–ul de profesoară și a continuat să-și facă meseria, extrem de mândră.

Cum în nicio meserie nu există numai lucruri pozitive, Prima Doamnă a României s-a confruntat și ea cu numeroase obstacole și momente mai puțin plăcute. De exemplu, potrivit site-ului calificative.ro, acolo unde elevii acordă calificative profesorilor, Carmen Iohannis a mai primit și note mici, dar și unele critici.

Mai exact, un fost elev i-a oferit calificativul 3 din 5 lui Carmen Iohannis, motivând că „aceea este părerea lui”, în timp ce un alt elev a mărturisit că Prima Doamnă a României „nu are pedagogie”. Cu toate acestea, Carmen Iohannis nu se poate plânge de prea multe păreri de acest gen, căci majoritatea elevilor i-au acordat calificative excelente și au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Deși Klaus Iohannis are un salariu impresionant, cu ajutorul căruia atât el, cât și Prima Doamnă ar putea trăi lejer, Carmen Iohannis nu a renunțat și nu renunță la job-ul ei de profesoară. Motivul? Se pare că Prima Doamnă iubește extrem de mult ceea ce face, chiar dacă este plătită cu suma de 2.800 de lei.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.