S-a aflat! Cel mai bine păstrat secret al lui Klaus și Carmen Iohannis

Despre cuplul prezidențial Klaus și Carmen Iohannis s-a scris mult. Românii au fost extrem de atenți când a venit vorba de detalii din viața personală a acestuia. Mai ales, că atât președintele cât și soția sa sunt niște persoane extrem de discrete. Marea întrebare care a vizat familia Iohannis a fost legată de prezența urmașilor. Acest subiect a fost însă lămurit. Așa, s-a aflat care a fost motivul pentru care cei doi nu au copii.

Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, sunt unele dintre cele mai mediatizate figuri politice de la noi. Aflat la cel de-al doilea mandat de președinte, Iohannis urmează să predea scaunul de la Palatul Cotroceni în cel mai scurt timp. În toți acești ani de când este șef al statului, Iohannis a obisnuit opinia sa publică cu apariții scurte și la obiect. În aceea ce privește viața sa personală, cuplul prezidențial a preferat să fie extrem de atent cu detaliile.

Se știe că cei doi s-au cunoscut în timpul liceului. Au avut o relaţie timp de şapte ani, iar Klaus Iohannis a mers chiar la cursuri de dans alături de Carmen, în perioada liceului. Au fost însă şi alte pasiuni comune care i-au apropiat, precum drumeţiile şi şcoala. Ca în orice căsnicie, au existat și momente tensionate. Preşedintele a dezvăluit că, imediat după terminarea facultăţii, a primit un post de profesor de fizică la 60 km de Sibiu. Cum distanța nu era chiar mică, el a fost nevoit să bată de multe ori un lung drum pentru a o vedea pe Carmen.

Secretul unei căsnicii reușite în familia Iohannis
Ani au trecut și cuplul Iohannis s-a dovedit că dragostea poate învinge multe lucruri. Un episod extrem de delicat este cel al copiilor. Cei doi nu au putut avea copii, însă Klaus Iohannis a susținut că au fost puternici şi au reuşit să depăşească şi acest moment greu al vieţii lor.

Președintele României a fost întrebat care este motivul pentru care nu are copii. El a dat o serie de explicații, în urmă cu ceva vreme. Mai ales că acesta afirmase că, neavând urmași a putut să se concentreze pe alte planuri, în special în plan politic. În plus, și-a investit banii în imobiliare.

De ce nu au avut copii
„Nu regret acele afirmaţii şi nici nu le-am făcut, deci nu am ce regreta. Eu am spus că, din păcate – ca să nu înţeleagă cineva că intenţionat nu avem copii -, nu avem copii. Nu s-a putut. Şi atunci am avut resurse pentru altceva. Eu mi-aş fi dorit mai mult decât orice să investesc aceste resurse în copiii proprii, dar nu a fost să fie”, a spus șeful statului, relatează viva.ro.

El a vorbit și despre posibilitatea de a adopta un copil. Iohannis a admis că în urmă cu 20 ani aceasta nu a fost o idee pe care să o ia în calcul.

„Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas”, a comentat Iohannis.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *