“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Cîțu o spune CLAR: Angajații din Sănătate, Învățământ, MAI sau MApN trebuie să fie toți vaccinați sau testați

aD03MzZhOTUzN2EwNTk0NTVlODE5OWZiNDNlZmQyZGZhYg.thumb 1

Premierul Florin Cîţu a afirmat sâmbătă că personalul din sistemul public trebuie să fie vaccinat sau testat, argumentând că în zonele unde angajaţii statului intră în contact cu cetăţenii trebuie dată dovadă de responsabilitate.

“Cred că nu doar personalul medical, dar şi personalul din învăţământ şi personalul din MAI, MApN, angajaţii care lucrează pentru Guvern ar trebui ca toţi să fie vaccinaţi sau să fie testaţi”, a declarat premierul la Botoșani, după ce a fost întrebat ce se întâmplă cu personalul medical care nu a fost vaccinat.

”Este varianta pe care eu o voi propune, voi vedea în funcţie de discuţiile cu specialiştii care o să fie varianta aprobată, vom discuta şi în coaliţie. Dar eu cred că acolo unde intrăm în contact cu cetăţenii, trebuie să fim responsabili”, a spus Florin Cîţu.

Premierul a fost întrebat sâmbătă, și dacă va fi necesar paşaportul COVID în mall-uri, în weekend.

“Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall.

Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată”, a afirmat Florin Cîţu.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.