“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMICGENERALPOLITICA

Cine sunt soțiile de parlamentari care câștigă mai bine decât soții lor

daciana sarbu pe 36138500

Una dintre acestea este soția senatorului Robert Cazanciuc. Aceasta lucrează la Autoritatea Aeronautică România și ocupa funcția de director de reglementare. Soția senatorului avut un venit de 83.294 de lei și la Tarom, ca director comercial, unde a avut un venit de 35.822 de lei.

În total, aceasta a avut venituri de 119.116 lei, în ultimul an fiscal, în timp ce soțul ei, senatorul Robert Cazanciu, președinte al comisiei juridice din Senat, a avut o indemnizație de 109.989 de lei.

Soția fostului ministru al Economiei, Gheorghe Șimon, a întrecut-o pe cea a senatorului. În timp ce Șimon a încasat în 2017 aproximativ 90.000 de lei, partenera sa de viață a avut un venit de 167.348 lei. Aceasta este judecător.

Și soția lui Cezar Preda a avut venituri mai mari decât soțul ei, în ultimul an. Aceasta are funcția de director administrativ special la două firme și a câștigat peste 92.000 de lei. În plus, ea are și dividende neridicate de 95.570 de lei.

Marea lovitură a dat-o Eugen Nicolicea. Soția sa a fost promovată la Transgaz. Nicoleta Nicolicea a câștigat în ultimul an 124.358 lei, salariu la compania de stat.

Soția deputatului UDMR Korodi Attila este avocat și are un venit mai mare decât soțul său, parlamentar. Aceasta a avut în ultimul an un venit de 146.568 lei, față de 96.994 cât a câștigat deputatul UDMR.

Nici soția fostului premier Victor Ponta nu se lasă mai prejos. Daciana Sârbu, este europarlamentar și are un venit mult mai mare decât soțul ei. Aceasta a avut în 2017 un venit de 79.957 de euro, de la Parlamentul European, în timp ce soțul ei, deputatul Victor Ponta a primit o indemnizație de 87.087 lei.

Nici soții doamnelor din Parlament nu stau rău. Soțul Ralucăi Turcan, deputat PNL de Sibiu, a câștigat ca profesor la Universitatea București un salariu de 39.000 de lei, anul trecut. Acestuia i s-a adăugat un alt venit de la firma Arthur and Regents SRL, de 60.000 de lei. Valeriu Turcan a mai câștigat din dividende 310.787 lei și 42.315 de la firmele Arthur and Regents SRL și SC Newgate veritas SRL.

De asemenea, soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a avut un venit dintr-un litigiu cu Banca Comercială Feroviară, de 1.674.593 lei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.