“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Flavia Groșan, DEZLĂNȚUITĂ. Atac la adresa parlamentarilor

flavia grosan tratat romani diaspora 960x641 1

Ajunsă cunoscută publicului larg după ce presa a scris că a tratat peste o mie de pacienți de coronavirus fără vreun deces, doctorița Flavia Groșan ceartă parlamentarii pentru legea care limitează numărul de porci pe care românii îi pot crește în propriile gospodării.

“Vai,vine criza alimentara. Ia auzi. Ia lasati voi microafacerile familiale din ograda omului. Lasati i porcul si găina in bătătura.
Apropo, astăzi a venit o pacienta care a început tăiatul porcilor. Are 40.
Am profitat de știre si am rugat o sa mi pregătească niște preparate moldovenești. Nu ma interesează cat costa. Dar vreau caltaboș cu organe si nu un terci cu orez. Obligatoriu la fum. Sangeretele la fel. Un cotlet întreg la fum si nu rapid la congelator pentru friptura de Crăciun. Cârnatul numai cu carne de porc si nu cu amestecuri. Fum mult. Slănina cruda, evident la fum. Nu ma interesează prețul, cand vorbim de delicatețe naturale. Încercam? Amin”, scrie Groșan pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.