Cine e bărbatul care a lăsat-o mască pe Denise Rifai

Mohammad Murad, unul dintre cei mai bogați afaceriști din România, a fost prezent recent în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D. Astfel, acesta a făcut mai multe dezvăluiri surprinzătoare.

Ce a fost nevoit să facă Mohammad Murad, înainte de a deveni bogat?
Denise Rifai l-a avut drept invitat, în emisiunea pe care o realizează la Kanal D, pe unul dintre cei mai de succes şi influenţi oameni de afaceri din România: Mohammad Murad.

„În ‘93. În ’ 90 am făcut prima firmă, dar în ’ 93 am început să citesc despre atribuțiile unui manager. Ce însemna firma, să fii director, pentru mine a fost o lume nouă. Știți că la noi acasă nu era pe vremea acea cu factură sau TVA, e o altă cultură acolo.

Aici a trebuit să fie totul pe hârtie, la un contabil. Faptul că am în spate o facultate m-a ajutat să înțeleg foarte rapid lucrurile, să le pun la punct. Nu îmi este rușine cu ce am făcut, nu am făcut nimic rău”, a spus Mohammad Murad la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Amintim că Mohammad Murad, în vârstă de 54 de ani, a venit în România în anul 1982. Mai întâi, a lucrat timp de doi ani ca medic neurolog la Spitalul Colentina după ce și-a terminat studiile. După aceea, s-a decis să renunțe la cariera din medicină pentru a se implica în afaceri.

Lui Mohammad Murad nu îi este rușine de unde a pornit
De asemenea, afaceristul a punctat că nu se simte rușinat de faptul că a pornit de jos, ca un fel de „bișnițar”. Mai mult, acesta a explicat și că a fost nevoit să sacrifice foarte multe pentru a ajunge unde este acum.

„Am avut și in viața de student când luam o cămașă și o vindeam acolo când aveam timp, nu stăteam prin baruri sau restaurante. Încercam să scot o mică parte din bani, să fie mai mică presiunea pe tata să ne trimită bani.

Am fost un student normal, nu mi-e rușine că am fost bișnițar. Important în viață e să nu rămâi acolo. N-am făcut nimic de care să-mi pară rău, a fost o normalitate și cred că asta e important”, a completat Mohammad Murad.

Mai mult, afaceristul are două fete și un băiat, iubește marea și s-a transformat, în timp, în unul dintre cei mai mari hotelieri din turismul românesc, deținând mai multe hoteluri pe litoral, dar și în Capitală.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *