“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALPOLITICA

AUR pentru MOHAMMAD MURAD și TRISTAN TATE!

CAP 2 3 696x362 1

”Păcătoasă gură” am mai avut pe 23 noiembrie… Atunci când titram ”lovitura” cu un avertisment cât se poate de concis: ”Te-a mâncat să-l bagi pe Murad în AUR? TE SCARPINI!”…

02 033 4 1

 

Pentru că, da, ai dreptate George, te-ai apropiat deja periculos de mult de ”Soarele Puterii”! Și sistemul va face orice poate – și fie că încă poate! – să te ardă! Dar asta nu înseamnă că va încerca să te asasineze, cum greșit ai început să te lamentezi zilele trecute! Fie și pentru că, la români nu mai merge de mult ”placa lacrimogenă” cu autovictimizanta ”îmbrăcare a iei morții”! În schimb, ”șobolanii” sistemului vor recurge la ce se pricepe ei cel mai bine… Plantarea unei ”bombe” sub scaun și ”detonarea” AUR din interior

02 03 3 1

Așa că, dacă te-a mâncat să îl bagi pe ”LIVE MURAD” – asta ca să nu zicem direct ”cablatul MURAD” ! – în AUR, acum te scarpini, George! Pentru că, fără ca măcar să îți dai seama, ”limbricii sistemului” deja te ”rod” din ”burta” AUR.

ALIANȚA ROMÂNILOR: MURAD – LAUFER!
Păi, George, dă-o în mama mă-sii de treabă! Da, ești la un pas să defilezi la europarlamentare cu o alianță ai cărei lideri are cel puțin meritul de a își fi asumat pe față ingrata misiune de a fi români într-o ”Colonie de slugi”! Dar chiar așa..? Curentul suveranist, cel care oricum stă gata să zdrobească stăvilarul sistemului la europarlamentare să defileze cu Mohammad Murad și Ilan Laufer? Asta e ALIANȚA pentru UNIUNEA ROMÂNILOR? Nu, George, nu are cum!

02 034 3 1

Oamenii de afaceri străini care simpatizează și în România cu un mult așteptat curent suveranist să fie predați unui Ilan Laufer care își butonează sictirit telefonul mobil și la manifestarea de 1 Decembrie?Asta ca să nu mai vorbim că trecerea la ”next level” electoral al AUR a eșuat din start, odată cu numirea ”neaoșului” Mohammad Murad în fruntea Organizației Oamenilor de Afaceri din Alianța pentru Unirea Românilor!George, chiar ești tu sigur că interesele oricum ”hingheriților” oameni de afaceri români, atâția câți au mai rămas după prigoana DNA și cea a DIICOT, nu poate fi reprezentată decât de Mohammad Murad?

02 036 1

Ei vezi, de aia sistemul nu te va asasina… Pentru că este suficientă luarea unei asemenea decizii ”sinucigașe”, pentru ca ”tic – tac”-ul până la implozia AUR deja să se audă…

Așa că, dacă mai vrei să defilezi la europarlamentare îmbrăcat în ia românească, George, scoate această ”bombă cu cronometru” de sub scaun și arunc-o cât mai departe, până în Fâșia Gaza dacă se poate!

Monarhia AUR: REGINA R&B…
Este cel puțin interesant cum se vor încolona românii tradiționaliști la alegeri pentru a vota ”lista lui Mohammad Murad”! Pentru că, se știe, în orice partid mioritic, președintele ”asociației oamenilor de afaceri” este cel care impune bună parte a listei eligibile…

02 035 1 2

Ce este drept, și Partidul Național Liberal s-a ”procopsit” cu un Remus Borzea care și-a pus șorțulețul masonic al ”Stelei Dunării” în cap, ca să nu aibă nicio greață că, după Viorica Dăncilă, îl consiliază acum pe Nicolae Ionel Ciucă ” al nostrum”!

Dar, totuși, chiar Mohammad Murad să fie apărătorul oamenilor de afaceri români??? Păi este de ajuns ”să strănute” o dată libanezul Saadeh Hardan în dosarul ”Otopeni” și ”afaceristul șef” al Alianței pentru Uniunea Românilor, Mohammad Murad ”răcește” instant!

Și dacă nici măcar ”live”-urile de la ”Phoenicia” nu îl vor mai ajuta pe proaspătul președinte al Organizației Oamenilor de Afaceri din Alianța pentru Uniunea Românilor să se poată ocupa ”în liniște și libertate” de campanie, nici pe vicepreședintele Vicențiu Mocanu nu poți pune mare bază. Mai ales că, oricât ar ”Googăli” oamenii de afaceri români, vâlceanul Vicențiu Mocanu, ”marele pariu” AUR-ist, nu este etichetat decât tot ca un fel de ”prinț consort” al ”reginei R&B”… O Cristina Spătar trecută deja de ”51 și”… Și care colecționează cancanizatele articolașe de presă despre cum soțul ei i-a dat cadou ”un bloc cu 15 apartamente în Crevedia”…

02 038 1
Și dacă tot s-a dat peste cap soția vicepreședintelui oamenilor de afaceri suveraniști să se pozeze cu Tristan Tate imediat după ieșirea acestuia din arestul în care fusese băgat tocmai pentru molestarea unor femei, de ce nu deschideți lista la europarlamentare direct cu Frații Tate? Barem să se știe că se știe că Alianța pentru Uniunea Românilor este reprezentată de Mohammad Murad, Ilan Laufer, Andrew și Tristan Tate.. Situație în care George Simion va trebui să se recunoască, la rândul lui, ”înfrânt de sistemul ticăloșit”… Și deziluzia ar fi cu atât mai mare, încât, în unele județe, ”incontrolabilul” AUR chiar se apropie vertiginos de ”pragul psihologic” de 40 la sută!

sursa:national.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.