Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Denise Rifai, în stare de șoc. Ce i-a zis Dragnea IN DIRECT

denise rifai 1024x858 1

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a vorbit duminică seară, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai, despre averea sa și a spus câți bani mai are după ce a ajuns la închisoare. Fostul lider politic a recunoscut că și-a păstrat tot ce a acumulat înainte de anii din politică.

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, care a stat la închisoare mai mult de doi ani, a fost întrebat de jurnalista Denise Rifai câți bani de buzunar îi dă Irina Tănase. Acesta a fost frapat de întrebare și a răspuns răstit jurnalistei. Mai mult, a recunoscut că instanța i-a ridicat sechestrul de pe avere.

Irina nu îi dă bani de buzunar lui Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a venit duminică seară, la Kanal D, cu o serie de răspunsuri care erau pe limba tuturor cu privire la fostul președinte PSD. Acesta spune că instanța i-a ridicat sechestrul de pe avere. Astfel, Irina nu este nevoită să îi dea bani de buzunar. El spune că în casă există un singur cocoș.

„Păi cum să-mi dea iubita? Nu are ea bani și dă ea banii de buzunar. Punem banii împreună, eu nu sunt închiriat. Indiferent cum ar fi, eu sunt uman. În casă e un singur cocoș, cu tot respectul față de doamne și domnișoare. Ar fi culmea să-i zic „Irina, îmi dai și mie 10 lei să merg cu Codrin să bem o bere?”. Așa ceva nu se poate”, i-a spus Liviu Dragnea lui Denise Rifai.

Mai mult, fostul om politic spune că nu este foarte bogat, dar nici sărac. Totuși, tot ce a acumulat înainte de anii din politică s-ar fi păstrat.

„Dar ca informație, instanța mi-a ridicat sechestrul. Aș fi vrut să fiu foarte bogat, aș fi știut ce să fac cu banii, dar nu sunt foarte bogat. Nu pot să spun că sunt sărac. Tot ce am acumulat înainte de anii din politică s-a păstrat într-un fel sau altul. A fost ajutat și Ștefan să pornească pe un drum și Alexandra. Dar n-am bani cash. A căutat ANI(Agenția Națională de Integritate) în Brazilia, în Europa, peste tot, nu numai pe numele meu, pe numele rudelor. Au căutat tot felul de mișcări posibile, de bani, imobile. Tot ce am avut ca declarații de avere din `96 când m-au numit prefect și până în 27 mai doar aia a fost”, a mai explicat fostul lider PSD.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.