“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
IdiotiOPINII

Chinezii au luat coronavirusul de la şerpi, românii iau virusul prostiei de la Acces Direct!

swx

Acces Direct – emisiune Antena1 care promoveaza prostia, incultura si mizeria in randul publicului spectator cu probleme la tartacuta:

Inteleg ca Vulpita va fi dusa la detectorul de minciuni si ca toata tara asteapta momentul cu sufletul la gura si cu cacatul la cur.

In sensul ca nu se ridica din canapeaua din fata televizorului nici ca sa se cace. Ceea ce, pe undeva, e bine. Daca vine coronavirusul pe aici, ne prinde necacati, si o sa fim vestiti datorita acestui lucru.

Lumea va zice: “Ce au facut chinezii cand a aparut coronavirusul? Un spital, in 10 zile. Dar romanii? Un cacat. Instantaneu. Ca erau necacati din cauza emisiunii cu Vulpita.”

Vezi: Nivelul prostiei de la Antena1 mai are puțin şi atentează la siguranța națională!

Vezi: ASTA SPUNE MULTE DESPRE NIVELUL DE “INTELIGENTA” AL ROMANILOR: Acces Direct, lider incontestabil de audienţă, pentru a doua săptămână consecutiv

Vezi: Durex va difuza la Acces Direct spoturi publicitare prin care îşi va cere scuze că s-a ajuns aici!

Vezi: Cazul „Vulpiţa și Viorel“, criticat de CNA şi de telespectatori: „Nu e normal să vă bateţi joc de un om într-un asemenea fel“. Răspunsul cinic dat de Antena 1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Toate posturile tv din România sunt wc-uri publice unde sunt angajate curvele și toți drogații labagii!
    Problema este că aceste mizerii numite posturi tv, sunt aservite grupurilor de interese mafiote care nu fac altceva decât să manipuleze și dezinformeze populația României!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.