„Români proști! H***r! În țigani nu dă coronavirusul, în voi da! O să muriți!”. Tigancă blocată la graniță, blesteme, în fața camerei de filmat! VIDEO

O femeie de etnie romă blocată la graniță, în drum spre România, s-a filmat atacând și blestemând românii care i-ar fi dorit ei și alor ei să moară în timpul pandemiei de coronavirus.

Femeia s-a filmat spunând că virusul încă „nu a dat” în țigani, dar că românii au fost loviți și că vor muri.

„Noi suntem țigani, încă în țigani nu a dat virusul, dar în români a dat. Nu mor caii când vor câinii. Voi sunteți câini pentru noi, că pentru că ne judecați! Sunt copii. Voi aveți copii? Știți ce înseamnă asta să spuneți că murim? Să ne împușcă aici? Handicapaților! Români proști”, sunt doar o parte din amenințările lansate de românca de etnie rromă la adresa românilor din țară”, a spus ea.

„Înjurați! Voi sunteți acasă cu familia voastră! Noi nu suntem cu familiile noastre! De ce ne criticați? De ce ne doriți virusul? Noi n-avem virus! O să dea în voi!”, a mai spus ea.

Femeia a mai spus că ea și alte femei de etnie romă pleacă din România la cerșit, nu la produs, așa cum fac româncele.

„Voi sunteți la muncă la produs, voi, româncele. Noi nu. Noi suntem la cerșit și asta e. Nu ne e rușine. Dacă e să murim, vrem să murim lângă familia noastră. Da, suntem ciori! Ciori! Dar nu avem virus!”, a mai spus ea.

În zadar a încercat un bărbat de etnie romă să îi domolească atacul, în fața camerei. „Să nu uitați că aveți și voi familii, prieteni, rude peste hotare!”, a spus și acest bărbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

4 comentarii

  1. Cine ne reprezintă!! Cerșetorii…dosar penal!

  2. De sete sá muriţi futuvá-n gurá de spurcaţi cá nea-ţi fácut de râs peste tot,huuuoooo ciorile dracului…

  3. Da de ce nu stati voi sa furati si sa cersiti acolo? De aici nu mai aveti ce fura si nici bani nu va da nimeni a nu avem!

  4. SA VA FUT EU IN GURA IMPREUNA CU TOTI ROMANII, CIORI, DA, SUNTETI!
    Traiti pe spinarea noastra,ciorilor, nu ajutati cu nimic societatea in care traiti, sunteti leprele societatii.
    Vreti asistenta sociala?….sa va futeti in gura ca sa aveti!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.