Mirela Vaida arunca BOMBA in scandalul legat de “tentativa de omor”. A spart audientele!

Cu Sorin Ovidiu Bălan în platou, Mirela Vaida a disecat ieri evenimentul care s-a petrecut cu o zi înainte, cu imagini de la fața locului și cu avocat intrat în direct ca să comenteze gravitatea faptelor. Evenimentul pe care Mirela Vaida l-a considerat a fi “tentativă de omor în formă continuată” s-a tradus pentru Antena 1 în aproape 10 puncte de rating în audiențe, fiind cea mai urmărită emisiune a postului pe ziua de ieri.

Dacă în ziua în care s-a petrecut evenimentul nu toată lumea era pe fază, ieri emisiunea Acces Direct a început în forță. Debutul emisiunii a avut deja 7,6, chiar 8, puncte de rating, iar audiența a tot crescut, culminând cu un vârf de audiență de 9,5 puncte de rating pe publicul Național general, dublu față de următorul clasat, PRO TV, care avea pe acel tronson orar 4,8 puncte de rating.

În emisiune au fost difuzate în buclă imaginile atacului, în timp ce Sorin Ovidiu Bălan a comentat evenimentul. “Sunt aproape convins că în spatele ei e cineva,” a declarat Bălan.

Mai mult, Mirela Vaida a declarat în emisiune că s-a gândit că în spatele atacului ar fi putut fi cineva chiar din redacție.

Un fragment din emisiune a fost urcat și pe YouTube, care a făcut în câteva ore peste 60.000 de vizualizări.

Cu o zi înainte, Mirela Vaida a început să plângă şi a declarat că se teme pentru viaţa ei, se simte urmărită şi ameninţată, pentru că agresoarea a fost lăsată în libertate.

„Am din nou să vă dau o veste pentru mine din nou șocantă, pentru că ne vizează în mod direct și personal și fac un apel clar către Poliție și procurori.

Antoanela, cea care a venit în direct să mă atace cu bolovanul, în urmă cu 2 minute a venit din nou la ușa pe care noi o ținem acum încuiată, aceeași ușă pe care ea a mai intrat o dată cu bolovanul, dezbrăcată, cum o știți. Ne-a spart toate geamurile”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!