“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Charlize Theron, reacție dură după ce a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Ce a spus despre procesul de îmbătrânire

Charlize Theron acceptă procesul de îmbătrânire 

Charlize Theron își îmbrățișează vârsta, indiferent de ce spune lumea. Actrița din „Fast X” nu are răbdare pentru standardele duble în care oamenii critică corpurile femeilor pe măsură ce acestea înaintează în vârstă, lucru pe care l-a făcut foarte clar într-un nou interviu. „Fața mea se schimbă și îmi place că fața mea se schimbă și îmbătrânește”, a declarat ea pentru Allure. 

După aproape două decenii ca model Dior și chiar mai mult timp ca vedetă de la Hollywood, Charlize Theron este obișnuită ca oamenii să comenteze despre corpul ei – dar asta nu face ca acest lucru să fie mai puțin frustrant.  

Oamenii cred că mi-am făcut lifting”, a spus ea, răspunzând zvonurilor potrivit cărora ar fi suferit în secret o operație estetică. „Ei întreabă: „Ce și-a făcut la față?”. Eu le răspund: ‘Doar îmbătrânesc! Asta nu înseamnă că am făcut o operație estetică proastă. Asta se întâmplă pur și simplu.’” 

Theron a subliniat, de asemenea, ideea nedreaptă că bărbații „îmbătrânesc ca vinurile fine”, în timp ce femeile îmbătrânesc „ca florile tăiate”. Ea nu numai că „disprețuiește acest concept”, dar vrea și să „lupte împotriva lui”.  

Cred, de asemenea, că femeile vor să îmbătrânească într-un mod în care se simt bine pentru ele”, a spus Theron. „Cred că trebuie să fim un pic mai empatici cu modul în care trecem cu toții prin călătoria noastră. Călătoria mea de a-mi vedea chipul pe un panou publicitar este destul de amuzantă acum.” 

Photocall du défilé Christian Dior prêt-à-porter automne-hiver 2023/2024 lors de la Fashion Week de Paris (PFW)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Charlize Theron nu mai acceptă să se îngrașe pentru un rol 

Charlize Theron a apărut la Hollywood în anii ’90, câștigând admirația publicului după ce a jucat rolul principal din „The Devil’s Advocate”, înainte de a obține un Oscar pentru rolul unui criminal în serie din „Monster”, în 2003. Theron s-a îngrășat 18 kilograme pentru acest rol, pe care acum spune că le-a pierdut practic „peste noapte” când a terminat filmările.  

Am ratat trei mese și am revenit la greutatea mea normală”, a glumit ea pentru Allure. Dar câțiva ani mai târziu, când s-a îngrășat pentru a juca rolul unei mame însărcinate și copleșite în „Tully”, pierderea kilogramelor de după a fost mult mai dificilă. „Îmi amintesc că după un an în care am încercat să slăbesc, mi-am sunat medicul și i-am spus: „Cred că mor pentru că nu pot să slăbesc atât de mult”. Iar el mi-a spus: ‘Ai peste 40 de ani. Calmează-te. Metabolismul tău nu mai este ce a fost.’” 

1693131288 406 Charlize Theron reactie dura dupa ce a fost acuzata ca
Tully (2018) – Charlize Theron

Deși acum s-a hotărât să accepte procesul de îmbătrânire, Theron a spus: „Nu voi mai face niciodată un film pentru care voi spune: „Da, mă voi îngrășa 40 de kilograme”. Nu voi mai face asta niciodată, pentru că nu poți să le dai jos.” 

Theron are un motiv practic pentru care a luat această decizie – în ultimii ani, ea a avut roluri impresionante în „Atomic Blonde”, „Fast X”, „The Old Guard” și „Mad Mex: Fury Road”. Ca star de acțiune, ea spune că menținerea în formă este o necesitate. „Lucrul care mă deranjează cu adevărat este că acum fac filme de acțiune și dacă mă rănesc, îmi ia mult mai mult timp să mă vindec decât îmi lua la 20 de ani”, a spus Theron. „Mai mult decât fața mea, mi-aș dori să am corpul meu de la 25 de ani, pe care să-l pot arunca la perete și să nu mă doară nici măcar mâine.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.