“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

—Cel mai tare si diabolic mod de-a boicota magazinele Kaufland !—

boicot kaufland

Intrati in magazinele Kaufland, umpleti un carucior SAU DOUA, cu toate marutisurile, mergeti la casa, iar dupa ce le-a marcat vanzatoarea pe toate la casa, spuneti ca nu mai cumparati produsele pentru ca nu cunoasteti LIMBA MAGHIARA si plecati lasand caruciorul sau carucioarele incarcate cu marfa in fata casei de marcat.

In acest mod blocati vanzarile, cu timpii de asteptare, pana vine un sef de COMPARTIMENT, sa descarce casa de marcat cu produsele incarcate si sa anuleze bonul, iar angajatii ocupati sa puna marfa inapoi pe rafturi.

Dumneavoastra puteti parasi magazinu, deoarece nu va poate obliga nimeni
sa cumparati produsele pe care le-ati pus in cos si nu le mai vreti.

Daca 50 de oameni fac zilnic acest lucru la casele de marcat, creati debandada in fluxul magazinului.

Practic le dati vanzarile in cateva zile peste cap , daca acest lucru se intampa in toata tara.
In felul asta le dam o lectie sa ne tina minte 100 de ani de aici incolo, ca suntem Romani in Romania si nu zdremtele lor. – text primit la redactie din partea unui cititor

VEZI SI: KAUFLAND ISI BATE JOC DE TOTI ROMANII! NU MAI CUMPARATI DIN MAGAZINELE LOR! Managerul Kaufland: „Cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare ar fi discriminare”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

18 comentarii

 1. Mai simplu e să plătesc toată marfa în forinți. 15 forinti un kilogram de carne e o afacere bună ( 100 de forinti = 1,5 lei ). Adică un kg de cotlet ar costa 23 de bani (0,23 lei).

 2. Mai simplu e boicotul clasic: nu mai intri în Kaufland şi gata!Altfel îi blochezi pe ceilalţi care vor să cumpere şi nu e fayr.Treaba lor dacă vor să fie fraierii Kaufland.

 3. Mai simplu e să plătesc toată marfa în forinți. 15 forinti un kilogram de carne e o afacere bună ( 100 de forinti = 1,5 lei ). Adică un kg de cotlet ar costa 23 de bani (0,23 lei).

 4. Nu putem face mare lucru dar macar in semn de protest am putea sa ne unim si sa dam 1 stea paginii Kaufland Romania cel putin pentru reactia lor oficiala de pe pagina.
  Hai ca suntem multi!

  1. Nu am vazut rubrica cu stelute la pagina de facebook Kaufland romania. Se pare ca ne are asa ceva. sau trebuie cautat un pic si eu nu stiu?

 5. Bună ideea. Dar sigur nu am probleme cu cei de la securitate magazinului? Mă mâncă palma să le fac figura.

 6. Bună ideea. Dar sigur nu am probleme cu cei de la securitate magazinului? Mă mâncă palma să le fac figura.

 7. Multi si prosti, pentru ca doar atat va duce capul.
  Sa va uniti fortele pentru toate porcariile facute de romanii “puri”, nu stiti, dar e in regula sa faceti pe maimutoii cand vine vorba de o casiera de la un magazin, ca nu are cum sa se apere.

 8. Multi si prosti, pentru ca doar atat va duce capul.
  Sa va uniti fortele pentru toate porcariile facute de romanii “puri”, nu stiti, dar e in regula sa faceti pe maimutoii cand vine vorba de o casiera de la un magazin, ca nu are cum sa se apere.

 9. Aș face aces lucru în Kaufland-ul din Odorheiul Secuiesc, nu văd un motiv logic și de bun simț să se întămple asta într-un magazin din Constanța, București, etc. Ce s-a întâmplat acolo nu e ceva nou sau izolat. M-am lovit de chestia asta prin tot Ardealul.

 10. Aș face aces lucru în Kaufland-ul din Odorheiul Secuiesc, nu văd un motiv logic și de bun simț să se întămple asta într-un magazin din Constanța, București, etc. Ce s-a întâmplat acolo nu e ceva nou sau izolat. M-am lovit de chestia asta prin tot Ardealul.

 11. Nu e corect pentru magazinele din tara, nu sunt vinovati vinzatorii de la acele magazine care vor avea de muncit in plus,, poate si ei gindesc ca noi, un boicot se poate face ca macar intr-o zi sa nu cumpere nimeni din aceste magazine, atunci administratia Kaufland va intelege ca in zonele cu minoritati sa angajeze vinzatori care stiu limba romana si sunt si profesionisti

 12. Nu e corect pentru magazinele din tara, nu sunt vinovati vinzatorii de la acele magazine care vor avea de muncit in plus,, poate si ei gindesc ca noi, un boicot se poate face ca macar intr-o zi sa nu cumpere nimeni din aceste magazine, atunci administratia Kaufland va intelege ca in zonele cu minoritati sa angajeze vinzatori care stiu limba romana si sunt si profesionisti

 13. plecati daca nu va place aici.
  RADULE esti mai prost ca toti la un loc. Din partea celor multi si prosti amin.

 14. plecati daca nu va place aici.
  RADULE esti mai prost ca toti la un loc. Din partea celor multi si prosti amin.

 15. Nu putem face mare lucru dar macar in semn de protest am putea sa ne unim si sa dam 1 stea paginii Kaufland Romania cel putin pentru reactia lor oficiala de pe pagina.
  Hai ca suntem multi!

  1. Nu am vazut rubrica cu stelute la pagina de facebook Kaufland romania. Se pare ca ne are asa ceva. sau trebuie cautat un pic si eu nu stiu?

 16. Mai simplu e boicotul clasic: nu mai intri în Kaufland şi gata!Altfel îi blochezi pe ceilalţi care vor să cumpere şi nu e fayr.Treaba lor dacă vor să fie fraierii Kaufland.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.