“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

CEL MAI IMPORTANT EXPERT SUD-AFRICAN PE CORONAVIRUS: „SCOPUL VACCINURILOR ESTE DE A CONTROLA ȘI UCIDE O MARE PARTE A POPULAȚIEI”

maxresdefault 2

Dr. Shankara Chetty a tratat 7.000 de pacienți cu Covid-19 fără nicio spitalizare sau deces. La fel ca toți experții care infirmă versiunea oficială a covidului, medicul sud-african a fost cenzurat atât de autoritățile sanitare, cât și de mass-media din țara sa. În ciuda acestui fapt, el este considerat cel mai mare expert în coronavirus din țară.

Shankara Chetty a denunțat într-o conferință că obiectivul campaniilor de vaccinare este „de a controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să suspecteze că am fost otrăviți”.

„Decesele care se presupune că urmează vaccinurilor nu pot fi niciodată atribuite otravirii. Vor fi prea diverse, vor fi prea multe și vor apărea într-un timp prea lung pentru ca noi să înțelegem că am fost otrăviți”, a spus dr. Chetty.

În videoconferința desfășurată prin zoom, Chetty a început prin a pune următoarele întrebări:

„Cred că perspectiva a ceea ce se întâmplă este de o importanță vitală. Trebuie să înțelegem care este scopul. Toată lumea știe că există inconsecvențe, că există constrângere, dar trebuie să înțelegem de ce. Pentru ce este acolo?”.

El a identificat apoi „cel mai important” răspuns la aceste întrebări: „patogenul care a cauzat toate decesele din boala COVID, proteinele spike comune atât în ​​vaccin, cât și în virusul desenat pentru a fi produs în organism”.

El crede că proteina spike este una dintre toxinele create de om. „Și scopul acestei toxine este de a ucide miliarde de oameni fără ca nimeni să observe”, a adăugat el.

„Ceea ce pare să se fi întâmplat aici este că au proiectat un virus și au introdus acest pachet de arme numit proteina spike (spike protein) în el”.

„Reacția alergică cu eliberarea inițială a „toxinei mai elaborate” se produce la un număr mic de persoane, ducând la cazuri mai severe și deces atunci când se administrează vaccinul. Potrivit lui Chetty, acest lucru apare de obicei la opt zile de la debutul simptomelor.

Medicii susțin că, din cauza primului blocaj internațional de 14 zile, persoanele infectate cu virusul COVID-19 ajung târziu la spital, mulți decedând, a continuat el.

„Intervievez adesea medici pe internet, iar medicii Pierre Kory, Ryan Cole și Richard Urso au declarat că încep să vadă leziunile endoteliale ale mucoasei vaselor de sânge cauzate de acest vaccin cu proteina sa spike, cu influența sa asupra receptorii ACE2. Acestea sunt decesele care ar trebui să aibă loc. Și nu pot fi niciodată legate de proteina spike, o toxină foarte bine concepută”, a spus el.

„Acum, proteina spike este, de asemenea, o proteină membranară. Deci ARNm-ul îl va distribui în tot corpul. Va fi fabricat în diferite țesuturi ale corpului nostru. Va fi încorporat în acele membrane din jurul corpului nostru și în acele țesuturi specifice.” adăugat.

„Acele țesuturi vor fi recunoscute ca străine și vor declanșa o serie de răspunsuri autoimune. Prin urmare, decesele care se presupune că urmează vaccinurilor nu pot fi niciodată atribuite otravii. Vor fi prea diverse, vor fi prea multe și vor apărea într-un timp prea lung pentru ca noi să înțelegem că am fost otrăviți”, a continuat el.

„Acum, această toxină pe termen lung va face oamenii cu boli preexistente să vadă aceste boli exasperate”, a spus medicul sud-african.

Cu unele toxine, inclusiv „bucăți de proteină HIV” din această proteină „confecționată”, Chetty susține că „persoanele cu cancer vor avea cancerul aprins și vor spune că au murit de cancer”.

„Oamenii cu leziuni vasculare sau predispoziție, cum ar fi diabeticii noștri și [cei cu] hipertensiune arterială, vor avea accidente vasculare cerebrale și atacuri de cord și restul în momente diferite și le vom atribui stărilor lor preexistente”, a spus el.

„Oamenii vor dezvolta în timp afecțiuni autoimune, a căror diversitate nu va fi niciodată abordată de nicio intervenție farmaceutică, deoarece sunt prea specifice”.

„Dar cred că dacă oamenii înțeleg care este intenția, atunci vor înțelege de ce s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Logica proasta, constrangere, suprimare, totul este justificat dacă se întelege că există un plan mai mare. Acest plan constă în a ne asigura că putem controla și ucide o mare parte a populației noastre fără ca nimeni să bănuiască că am fost otrăviți”, a subliniat expertul anticovid.

„Și din această cauză, cred că explicația a tot ceea ce vedem este justificată în înțelegerea jocului final; dacă nu, vaccinurile nu au niciun sens. Ne-au vândut vaccinul ca salvator de la început, iar dacă ne uităm la știință, nu se împlinește”, a adăugat el. – Invictus

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.