fbpx
Filme Online Subtitrate

Ce filme, seriale și documentare noi apar pe HBO Max în septembrie 2023

Documentare pe HBO Max în septembrie 2023 

Kim vs. Kanye: Divorțul 

„Kim vs. Kanye: Divorțul” aduce pe 19 septembrie pe HBO Max o cronică a divorțului cu miză de miliarde de dolari dintre Kim Kardashian și Kanye West, în care informațiile sunt dezvăluite de avocați, dar și de prietenii celor doi. Spusă din ambele perspective, povestea analizează motivele pentru care Kanye s-a luptat să salveze mariajul, dar și de ce Kim își dorea cu disperare să-l încheie. 

Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Cine i-a ucis pe Biggie și Tupac 

Peste 25 de ani de dispreț, controversă și teorii ale conspirației într-o singură întrebare: „Cine i-a ucis pe Biggie și Tupac?” Cu acces exclusiv la interviuri și informații despre cele două cazuri de împușcare, documentarul oferă răspunsuri de la persoanele cheie implicate. Însă cine spune adevărul? Aflăm din 13 septembrie pe HBO Max. 

1693661927 787 Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Donyale Luna: Supermodel 

„Donyale Luna: Supermodel” va fi disponibil pe 14 septembrie pe HBO Max și explorează viața și cariera modelului și actriței. Prezentată deseori ca fiind primul supermodel de culoare, Luna a fost unul dintre primele modele afro-americane de pe coperta revistelor Vogue și Harper’s Bazaar din Europa în anii 1960, încurajând apariția unor idei mai diverse despre frumusețe. 

Natalia Grace: Un caz neobișnuit 

„Natalia Grace: Un caz neobișnuit” – este Natalia o fată neglijată sau un adult periculos care pretinde că este copil? În acest documentar în care realitatea e mai ciudată ca ficțiunea și așteptările ne sunt date peste cap, încercăm să aflăm dacă Natalia Barnett e un copil ucrainean exploatat, care suferă de nanism, sau un adult periculos care pretinde că este copil. Va fi pe HBO Max pe 2 septembrie. 

Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Filme pe HBO Max în septembrie 2023 

Furios și iute 9 

Septembrie aduce peste 28 de filme numai bune de urmărit pe HBO Max! 

Dom Toretto (Vin Diesel) trebuie să-și înfrunte păcatele trecutului ca să-i salveze pe cei dragi, în al nouălea film din seria „Furios și iute”, pe 8 septembrie pe HBO Max. Dom Toretto e forțat să-și abandoneze viața liniștită de familie și să se alăture echipei lui într-o cursă globală contra celui mai priceput asasin cu care s-au confruntat vreodată. 

Nobody: Erou de serviciu 

„Nobody: Erou de serviciu” – uneori, bărbatul care trece neobservat e cel mai periculos. Bob Odenkirk joacă în acest thriller plin de acțiune pe 15 septembrie pe HBO Max, în care-l interpretează pe Hutch Mansell, un bărbat mohorât, subestimat de toată lumea, chiar și de propria familie. Dar o întâlnire accidentală cu mafia rusă îl împinge pe un drum care o să-i scoată la suprafață secretele întunecate și abilitățile letale. 

Un bărbat pe nume Otto 

„Un bărbat pe nume Otto” – 24 septembrie pe HBO Max – Tom Hanks interpretează rolul principal în această dramă emoționantă despre viață și pierderi, adaptare a romanului bestseller scris de Fredrick Backman, despre un bărbat care-și pierde pofta de viață după moartea soției, dar apoi își găsește un nou scop în viață odată cu apariția noilor săi vecini. 

Alte filme pe HBO Max 

Printre celelalte titluri care vin pe HBO Max în septembrie se numără „Bărbați în negru 1-3”, „Bărbați în negru: Internațional”, „Codul lui Da Vinci”, „Îngeri și demoni”, „Inferno”, „Emily”, „Fondatorul”, „Două inimi”, „Ziua Mamei”, „Metronom”, „Legiunea supereroilor”, „Batman: Sufletul dragonului”, „Green Lantern: Ferește-te de puterea mea!” și multe altele. 

Seriale pe HBO Max în septembrie 2023 

Maxine 

„Maxine” e o dramă true crime care vine pe 3 septembrie pe HBO Max și examinează anchetarea asistentei școlare Maxine Carr și a logodnicului ei, Ian Huntley, care a fost mai târziu arestat pentru uciderea elevelor Holly Wells și Jessica Chapman, într-un caz tragic ce a șocat întreaga națiune. Drama în trei părți explorează relația tumultuoasă, din perspectiva lui Maxine, de ce a mințit pentru el și cum a devenit inamicul public numărul 1, precum și amploarea investigației și frenezia presei în ceea ce privește cea mai mare vânătoare a unui criminal din istoria Marii Britanii. 

1693661927 595 Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Twisted Metal 

Serialul „Twisted Metal” e o comedie plină de acțiune bazată pe viziunea originală a lui Rhett Reese și Paul Wenick și scris de Michael Jonathan Smith, despre un străin care primește șansa la o viață mai bună. Pentru asta însă, trebuie să livreze cu succes un pachet misterios, traversând o pustietate postapocaliptică. Va fi pe HBO Max de pe 6 septembrie. 

Lupul 

Monmouthshire: Membrii familiei Anchor-Ferrers sunt prinși în capcană și terorizați. Londra: Detectivul-inspector Jack Caffrey vrea dreptate. Monștrii bat la ușă. Dar cine i-a invitat înăuntru? Aflăm în noul serial „Lupul”. 

Programe pentru copii 

Năstrușnicul motan Maurice 

„Năstrușnicul motan Maurice” vine pe 3 septembrie pe HBO Max și pune la punct o escrocherie prin care să câștige bani, când întâlnește un grup de șobolani vorbitori.

1693661927 580 Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Wallace și Gromit: Blestemul iepurelui

„Wallace și Gromit: Blestemul iepurelui” – Wallace și câinele lui loial, Gromit, pornesc să descopere misterul din spatele sabotării grădinilor, care afectează tot satul și le pune în pericol concursul anual de legume uriașe.

1693661927 764 Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Trolii descoperă lumea

Poppy și Branch trebuie să unească 6 triburi diferite de troli, fiecare devotat unui anumit gen muzical, ca să găsească armonia ce-i va salva pe toți. 

1693661927 548 Ce filme seriale si documentare noi apar pe HBO

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.