CAZUL Visarion Alexa | O nouă victimă rupe tăcerea: „La mine abuzul a fost viol”

O nouă victimă a preotului Visarion Alexa, paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală a rupt tăcerea și a confirmat prin intermediul unei postări anonime de pe Facebook, vinovăția acestuia.

Femeia a dorit să își păstreze identitatea anonimă, așa că a apelat la un intermediar de pe Facebook, o femeie care i-a făcut publică povestea.

A doua victimă a preotului Visarion Alexa
„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată, mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Eram bulversată. Îmi zicea că nu înțeleg Biblia, poate citesc vechiul testament (regele David) și „dragostea” față de aproape.

Citiți și:  ȘOC ÎN BISERICĂ! Preotul Visarion Alexa, reținut de poliție după o plângere de agresiune sexuală

Am reclamat, dar preotul respectiv mi-a spus că așa îmbrățișează părintele. Așa cum? Cu pantalonii desfăcuți? M-am închis în mine, nu am mai mers să mă spovedesc. Doar foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, scrie victima.

Visarion Alexa, suspendat de BOR
Părintele Visarion Alexa a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce o femeie l-a acuzat că ar fi agresat-o în timp ce se spovedea.

În urmă cu o lună, femeia în vârstă de 37 de ani a mers la Poliţie şi a depus o plângere împotriva preotului. Arhiepiscopia Bucureştilor a transmis că începe o anchetă în acest caz și a anunţat că părintele Visarion Alexa a fost suspendat.

Citiți și:  ȘOC ÎN BISERICĂ! Preotul Visarion Alexa, reținut de poliție după o plângere de agresiune sexuală

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.