“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

CAZ INCREDIBIL -PREOT arestat după ce a ÎNJUNGHIAT un bărbat în plină stradă. Initial, fiul DOMNULUI, urmarea o FEMEIE

preot pacatos

Un preot din județul Sălaj a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un bărbat de 72 de ani în zona gâtului și mainii stângi! Victima se află acum în afara oricărui pericol.

Preotul ortodox Nicolae Sîrca, fost paroh la Parohia Aleuș, județul Sălaj, a fost reținut 24 de ore pentru tentativă de omor, informează ztv.ro.

Preotul este acuzat că l-a înjunghiat în plină stradă pe un bărbat de 72 de ani, provocându-i mai multe plăgi în zona gâtului și a mâinii stângi. Sîrca ar fi urmărit inițial o necunoscută, dar i-a pierdut urma după ce femeia a realizat că este în pericol. Apoi, fără vreun motiv, preotul a scos un cuțit și s-a năpustit asupra unui bărbat.

Victima a fost transportată la Spitalul din Șimleu, iar viața nu îi este pusă în pericol.

Fostul preot le-a spus anchetatorilor că este nevinovat.

Cunoscuții susțin că acesta era pus mereu pe ceartă și chiar ar fi avut unele probleme psihice pentru care urma un tratament medicamentos.

Sîrca a fost paroh până acum circa trei ani, când și-a înaintat demisia din motive medicale. De atunci, el nu a mai oficiat slujbe, dar a rămas cu statutul de preot. Pe lângă ancheta penală, el este vizata acum și de o anchetă bisericească.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.