“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICAUMOR

Carmen Dan ia măsuri pentru a nu mai fi accidente rutiere. Vrea să interzică circulația automobilelor pe drumurile publice

carmen dan

Carmen Dan e hotărâtă să ia măsuri pentru a opri accidentele rutiere, sinuciderile cu autor necunoscut și incendiile. Dânsa să interzică circulația automobilelor pe drumurile publice, sinucigașii să fie obligați să ia autorizație de sinucidere de la primărie, iar în București să se oprească furnizarea electricității și a gazelor pentru a nu mai fi incendii.

Doamna Carmen Daniela Dan, de profesie blondă, fostă secretară de școală gimnazială la Videle, fostă Perfectă de Teleorman, actualmente Ministru de Interne, a efectuat, după Crăciun, un adevărat tur de forță vizitându-și supușii polițiști de la Brigada Rutieră a Capitalei, pe cei de la Secția 7, precum și pe pompierii de la Detaşamentul de Pompieri ”Mihai Vodă”.

Se poate spune că vizita a fost un mare succes, cei prezenți și-au arătat respectul nemărginit pe care îl poartă doamnei ministru cu fluierături admirative cum mai avusese parte cu ani în urmă când era secretară și țăcănea cu flecurile pe holul școlii.

După ce s-au încheiat respectoasele fluierături și remarcile de genul ”Ce ți-aș face de te-aș prinde”, doamna ministru a avut îndelungate discuții cu conducerile instituțiilor vizitate, discuții care s-au dovedit extrem de bine venite.

După terminarea discuțiilor doamna Dan și câteva consiliere au analizat atent cele ce le-au fost semnalate.

”După cum știți, anul trecut după Crăciun – a declarat doamna Dan – am efectuat o vizită de lucru la Brigara Rutieră a Capitalei,la Secția 7 de poliție și la Detaşamentul de Pompieri ”Mihai Vodă”.

Au fost vizite reușite unde am fost informată despre problemele cu care se confruntă. Astfel, am înțeles că la accidentele rutiere sunt implicate în aproape toate cazurile automobile, că avem foarte multe cazuri de sinucideri cu autor necunoscut și că cele mai multe incendii pornesc de la defecțiuni la instalațiile electrice sau la cele de gaz.

După o analiză atentă am ajuns la concluzia că trebuie interzis automobilelor să mai circule pe drumurile publice, sinucigașii să ceară autorizație se sinucidere de la Primărie, astfel autorii putând fi ușor identificați. Legat de incendii e mai simplu. Vom opri furnizarea de electricitate și gaze în Capitală.

Sper că aceste măsuri vor fi implementate până în primăvară iar dacă se va dovedi că nu vom mai avea accidente rutiere, sinucideri cu autor necunoscut și incendii vom extinde măsurile în toată țara”. – Sursa: Romanica Blues

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.